Geri git   Dreambox > Dreambox Destek FORUM > Dreambox Destek Genel > İyi Dilekleriniz, Bayram ve Kutlama Mesajları

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 8. August 2011   #1
vBulletin MasterTR

DMDESTEK Seo Hizmeti | vBulletin # Coder,Designer,Site İçi SEO ve Google İnfo Güncelletme ! www.vbulletinworld.com

vBulletin MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 689
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : vBulletin MasterTR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
vBulletin MasterTR - MSN üzeri Mesaj gönder
Exclamation 14,000 Üye olduk ! Hedef 20,000

Merhaba arkadaşlar,

yağmurda çamurda bu siteye destek verenlere ne kadar teşekkür etsem azdır.

Biliyorsunuz ki, hiç bir site hemen popiler olmaz ve 1 üyeyle başlar oda sitenin kurucusu olur ve sahibi olur. İşte biz 2008 - 2009 'dan beri gecemizi gündüz ettik ve sürekli çalıştık, SEO çalışması yaptık Google hakkında çalışmalar yaptık. ve Şuanda meyvelerini almaya başladık.

14,000 Üye olmamızdaki en büyük faktör övünmek gibi olmasın ama vBulletin MasterTR (MERAKLI1 EMRE) yani benim Nedeni ise: Site içi SEO Çalışmalarına önem verip sitemizi Google'a sevdirmeyi başardım, Servet abimde bu başarıların fazlasına layiktir. Elimden geldiğince Google'ın sevdiği şeyler yaparak sitemizi her geçen gün dahada yükseltmekteyim.

Örneğin: Dreambox kelimesinde dreamboxturkeyin altına yerleşmemiz yani 5. sıraya çıkmamız Bunlar daha başlangıç, güzel günler göreceğiz, çok güzel günler...

Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber yükselttik bu forumu, devamıda gelecektir, hem sizin açtığınız konularla hem benim yaptığım SEO Çalışmalarıyla daha çok 14,0000 ler 14,0000 lar görürüz

Sizlerle Daha İyiye...!

Saygılarımı sunuyorum. İyi Forumlar.
< ------------------------ vBulletin MasterTR 'in İmzası ------------------------ >
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

vBulletin MasterTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 8. August 2011   #2
Servet
Süper Administratör
Servet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1135
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : Servet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud of
Servet - MSN üzeri Mesaj gönder

cok cileler cekerek cok sorunlar yaşayarak buralara geldık forumu ilk actıgımda tek başimaydim oysa şimdı 14010 kişiyiz emek veren tum dostlarima tum arkadaslarimia sonsuz teşekurler ederim
< ------------------------ Servet 'in İmzası ------------------------ >
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net

Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir

MSN Dreamboxdestek@msn.com

ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR.

Servet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 8. August 2011   #3
9000plus
VIP Üye
9000plus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 31
Tecrübe Puanı: 13
Kıdemi : 9000plus has much to be proud of9000plus has much to be proud of9000plus has much to be proud of9000plus has much to be proud of9000plus has much to be proud of9000plus has much to be proud of9000plus has much to be proud of9000plus has much to be proud of

hep beraber elele durmak yok yola devam daha nice 14 binlere
9000plus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 8. August 2011   #4
gladio17
Co-Admin
gladio17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 126
Tecrübe Puanı: 14
Kıdemi : gladio17 has much to be proud ofgladio17 has much to be proud ofgladio17 has much to be proud ofgladio17 has much to be proud ofgladio17 has much to be proud ofgladio17 has much to be proud ofgladio17 has much to be proud ofgladio17 has much to be proud of

nice 10000 lere insallah
gladio17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 8. August 2011   #5
cilginyurekli
Süper Üye
cilginyurekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 36
Kıdemi : cilginyurekli has much to be proud ofcilginyurekli has much to be proud ofcilginyurekli has much to be proud ofcilginyurekli has much to be proud ofcilginyurekli has much to be proud ofcilginyurekli has much to be proud ofcilginyurekli has much to be proud ofcilginyurekli has much to be proud of

nice 14.000 lere
< ------------------------ cilginyurekli 'in İmzası ------------------------ >

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ŞEHİTLERİMİZE ADANMIŞ OLAN SİTEMİZE DESTEKLERİNİZİ BEKLERİZ
cilginyurekli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 8. August 2011   #6
vBulletin MasterTR

DMDESTEK Seo Hizmeti | vBulletin # Coder,Designer,Site İçi SEO ve Google İnfo Güncelletme ! www.vbulletinworld.com

vBulletin MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 689
Kıdemi : vBulletin MasterTR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
vBulletin MasterTR - MSN üzeri Mesaj gönder

Hepinize ayrı ayrı teşekkür etsek azdır arkadaşlar, sağolun...
< ------------------------ vBulletin MasterTR 'in İmzası ------------------------ >

vBulletin MasterTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 8. August 2011   #7
burcinali
VIP Üye
burcinali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 787
Tecrübe Puanı: 11
Kıdemi : burcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud of

Hep Beraber Guzel Gunlere
burcinali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 8. August 2011   #8
irFan62
ˆ aLTerNaTiF Link ekLeyici ˆ
irFan62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 63
Tecrübe Puanı: 12
Kıdemi : irFan62 has much to be proud ofirFan62 has much to be proud ofirFan62 has much to be proud ofirFan62 has much to be proud ofirFan62 has much to be proud ofirFan62 has much to be proud ofirFan62 has much to be proud ofirFan62 has much to be proud of
irFan62 - MSN üzeri Mesaj gönder

Hep Beraber 20 Bin Üye Yapacağız...

İşte Fark Budur Herhalde ?
< ------------------------ irFan62 'in İmzası ------------------------ >

VuDuo
,VuSolo
Dm500s

Özel Mesajlarınıza Bakılmayacak Lütfen Foruma Yazın...

İstek ve Önerileriniz İcin Msn ;
hdpaylasim@hotmail.com.tr

irFan62 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10. August 2011   #9
muhbalci
amca
muhbalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 214
Kıdemi : muhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud of

inşaallah 100000 nide kutlarız hep birlikte beraberce.
< ------------------------ muhbalci 'in İmzası ------------------------ >

PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
muhbalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11. August 2011   #10
girkon28
Moderator
girkon28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 143
Kıdemi : girkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud of

Başka yere yazamayınca burayı uygun bulabildim.

İllaki 14000 ler değil yeterki bilen ve akıllı ve dürüst kişiler bu foruma takılsındi az olsun öz olsun?

Sanırım benim yetkimle birileri oynamış.Daha önceleri modluk olan bölümüm şimdi baktığım kadarıyle üye konumuna düşürülmüş.İllaki foruma girilmiyor denincemi yetki düşürülüyor.bu hangi forumda görülmüşki.Bunu gercekten yadırgadım.sizlerede yakıştıramadım.Beni bilirsiniz ve Emrede beni çok iyi tanır.bu forum ilk açıldığından beridir bu forumdayım.illaki birşeyler yazmak gerekmiyor.daha yeni gelen arkadaşlar iki kelimeyle adminliğe kadar çıkılmış.ama şahsım olarak illaki foruma birşey yazmakla veya yazmamakla bir yetki düşürülmez.artık bunu kimler yaptığınıda bilemiyorum. ben yaşıma göre hitap ederim.saygısızlıkta yapmam.umarım yazdıklarım anlaşılmıştır.saygılarımla,
girkon28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
000, hedef, olduk, uye

Seçenekler
Stil

Forum Jump