|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Merhaba arkadaşlar,
yağmurda çamurda bu siteye destek verenlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Biliyorsunuz ki, hiç bir site hemen popiler olmaz ve 1 üyeyle başlar oda sitenin kurucusu olur ve sahibi olur. İşte biz 2008 - 2009 'dan beri gecemizi gündüz ettik ve sürekli çalıştık, SEO çalışması yaptık Google hakkında çalışmalar yaptık. ve Şuanda meyvelerini almaya başladık. ![]() 14,000 Üye olmamızdaki en büyük faktör övünmek gibi olmasın ama vBulletin MasterTR (MERAKLI1 EMRE) yani benim Nedeni ise: Site içi SEO Çalışmalarına önem verip sitemizi Google'a sevdirmeyi başardım, Servet abimde bu başarıların fazlasına layiktir. Elimden geldiğince Google'ın sevdiği şeyler yaparak sitemizi her geçen gün dahada yükseltmekteyim.Örneğin: Dreambox kelimesinde dreamboxturkeyin altına yerleşmemiz yani 5. sıraya çıkmamız Bunlar daha başlangıç, güzel günler göreceğiz, çok güzel günler...Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber yükselttik bu forumu, devamıda gelecektir, hem sizin açtığınız konularla hem benim yaptığım SEO Çalışmalarıyla daha çok 14,0000 ler 14,0000 lar görürüz ![]() Sizlerle Daha İyiye...! Saygılarımı sunuyorum. İyi Forumlar. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1135
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok cileler cekerek cok sorunlar yaşayarak buralara geldık forumu ilk actıgımda tek başimaydim oysa şimdı 14010 kişiyiz emek veren tum dostlarima tum arkadaslarimia sonsuz teşekurler ederim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkür etsek azdır arkadaşlar, sağolun...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() |
Başka yere yazamayınca burayı uygun bulabildim.
İllaki 14000 ler değil yeterki bilen ve akıllı ve dürüst kişiler bu foruma takılsındi az olsun öz olsun? Sanırım benim yetkimle birileri oynamış.Daha önceleri modluk olan bölümüm şimdi baktığım kadarıyle üye konumuna düşürülmüş.İllaki foruma girilmiyor denincemi yetki düşürülüyor.bu hangi forumda görülmüşki.Bunu gercekten yadırgadım.sizlerede yakıştıramadım.Beni bilirsiniz ve Emrede beni çok iyi tanır.bu forum ilk açıldığından beridir bu forumdayım.illaki birşeyler yazmak gerekmiyor.daha yeni gelen arkadaşlar iki kelimeyle adminliğe kadar çıkılmış.ama şahsım olarak illaki foruma birşey yazmakla veya yazmamakla bir yetki düşürülmez.artık bunu kimler yaptığınıda bilemiyorum. ben yaşıma göre hitap ederim.saygısızlıkta yapmam.umarım yazdıklarım anlaşılmıştır.saygılarımla, |
|
|
|
![]() |
| Tags: 000, hedef, olduk |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 000, hedef, olduk, uye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|