Geri git   Dreambox > Eğitim Bölümü > Eğitim > Liseler

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 5. June 2010   #1
respected
Üye
respected - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 389
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : respected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud of
Standart 2011 yilinda cumartesi okul varmı?

Facebook gibi sosyal imleme siteleri başta olmak üzere maillerdende genelde yalan haber söylentileri dağiliyor. 2011 yilinda okullarin cumarteside dahil olacağini ve sadece pazar günü tatil olduğu söyleniyor.
Milli eğitim müdürlüğü yalan haberin daha fazla insanlar üzerinde kafa kariştirmasina sebebiyet vermeden konuyla ilgili bir açıklama yapmasi beklenirken şuana kadar hicbir resmi acıklamada yok. tabiki resmi bir cumartesi okulu söylentiside yok buna göre bu haber tamamen palavra olmaktan ibaret..
açıklamada şu şekilde; MEB’in yaptığı açıklamaya göre, 2011 yılından itibaren hafta sonu tatili 1 güne indirildi. Yalnızca Pazar günü tatil yapacakları bildirilen öğrenciler, Cumartesi günleri okula gelip 6 saatlik (kimi liseler 5 veya 7 olarak değişebilir) etüt ya da sınav benzeri şeylerle günlerini geçirecekler. Cumartesi günü okula gelmek mecbur, çünkü gelmeyenler yok yazılacaklar. Bu uygulamayla beraber iş günü arttığı için, devamsızlıkların 25 güne çıkarılması da gündemde. Bunun kararı ise sonra alınacak.
Tüm haber sitelerinde milli eğitim müdürlüğünün yazisi gibiymiş gibi yazilan yaziyi paylaşan sitelerin birtanesindende biz aldik ve konuyu sizlere taşidik.
2011 yilinda böyle birşeyin olmadiğini tekrardan üzerine basarak sizlere ima eder bununla ilgili herangi bir haber olduğunda zaten MEB tarafindan resmi olarak aciklama yapilir.
respected isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 5. June 2010   #2
girkon28
Moderator
girkon28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 143
Kıdemi : girkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud of

Evet dostum söylenti var ama bunlar kesin bir bilgi değil.hepsi asparakasdır.Ben sanmıyorum böyle olacağını.
girkon28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 8. June 2010   #3
bluviaggiatore
Üye
bluviaggiatore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 86
Kıdemi : bluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud of

Sadece söylenti ... Hafta içi torbaya mı girdi
bluviaggiatore isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 8. June 2010   #4
rainmen
Gold Üye
rainmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 57
Kıdemi : rainmen has much to be proud ofrainmen has much to be proud ofrainmen has much to be proud ofrainmen has much to be proud ofrainmen has much to be proud ofrainmen has much to be proud ofrainmen has much to be proud ofrainmen has much to be proud of

yok ya öyle şey olmaz.daha neler.çocuklar hergün okula gitsin bari.pazarı da kaldırsınlar aradan
< ------------------------ rainmen 'in İmzası ------------------------ >
dreambox destek forumu-dreamboxdestek.net-
rainmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , , , ,

Bookmarks

Etiketler
2011, cumartesi, okul, varmi, yilinda

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 04:28.