|
|||||||
| DREAMBOX GENEL Dreambox Resimli Anlatımlar, Açıklamalar ,Yardım |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
3G USB modem ve Dreambox kurulum 3G USB modem ile Bilgisayar üzerinden Dreamboxa internet bağlama.
1-Önce Dreambox ile bilgisayar arasına CAT5 kablo ile Crossover bağlantısı ile kablo çekin ve ucları bağlayın. Aşağıda Crossover bağlantı şeması vardır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2-Ağ Bağlantılarımı tıklayın ve aşağıdaki resimlerin sırasıyla işlemleri gerçekleştirin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dreambox ta Uzman kurulumda ip ayarları DHCP'te de kalsın. Hepsi bu kadar %100 çalışıyor Kolay gelsin Alıntıdır. Emeği geçen arkadaşa teşekkürler. [/url] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
merhaba
ben laptop ile 3g modem kullanıyorum cross kablo ile bağlantı yaptım , yerel ağ bağlantısından ayarı yaptım. (Dreambox) ta Uzman kurulumda ip ayarları DHCP'te de kalsın.ne demek benim cihazım hiremo titanx cihazda nasıl bir ayar yapmam gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Merhaba
Ben dreambox 500 almaya gittim ancak param yetmedi hiremco titanx aldım. evimde internet sorunu var şu an bende 3g modemle laptop tan interneti cross kablo ile cihaza aktardım. paylaşıma açtım ama cihazı ayarlıyamadım. bilgisi olan var mı? başka bir yol öneren varsa çok sevinirim. |
|
|
|