|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Konular: 3171
Tecrübe Puanı: 17
Rep Puanı : 1012
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bank Asya Birinci Lig takımlarından Adanaspor'un yıldızı Emre Aktaş'ın antrnemanlara başlaması teknik heyeti ve taraftarı sevindirdi.
Bank Asya Birinci Lig takımlarından Adanaspor'un bir süre önce sakatlanan golcü futbolcusu Emre, antrenmanlara başladı. Adanaspor AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bir süre önce antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan golcü futbolcu Emre'nin hızla iyileşmesi teknik heyeti ve taraftarları sevindirdi. Takımla çalışmalara başlayan Emre, büyük olasılıkla Cumartesi günü yapılacak olan Akhisar Belediyespor maçında forma giyecek. Sezona iyi başladıklarını belirten Emre ''Taraftarlar benden gol bekliyor, ben de gol atmak Adanaspor'a faydalı olmak istiyorum. Adanaspor forması altında Süper Lig coşkusu yaşamak tek hedefim. Kaybetmeyi sevmeyen bir oyuncuyum. Bu sezon başarılı olacağıma inanıyorum'' şeklinde konuştu. NTVSpor |
|
|
|
![]() |
| Tags: adanasporda, aktas, emre, sevinci |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adanasporda, aktas, emre, sevinci |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|