![]() |
|
|
|||||||
| Duyurular: Yeni Tasarım Yayında..! |
| Aktivasyon Sorunu Yaşayanlar Sitemize üye olup aktivasyon maili alamayanlar üyelerimiz bu bölüme yazabilirler.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına Aldığı Teşekkür Sayısı: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üye olduk fakat aktivasyon mail gelmedi
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
S.Administrator
![]() ![]() |
sizi aktifleştirdim dungece kolay gelsın
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Lütfen Üye Olun...] Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir MSN Dreamboxdestek@msn.com ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
bende mail bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
S.Administrator
![]() ![]() |
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Lütfen Üye Olun...] Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir MSN Dreamboxdestek@msn.com ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
ilker2148 nickli üyeyim yeni şifre geldi girdim ama aktivasyon istiyor ilgilenirseniz sewinirim..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
S.Administrator
![]() ![]() |
aktif durumdasin koaly gelsin ?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Kolay gelsin ben iranda bulunmaktayim dreambox 500s cihazim var fakat goruntu alamiyorum buradan rs 232 kablo yaptirdim dreamup programi yukledim programda flash eraser yaptim fakat flash tan image yukleyemiyorum hata veriyor burdada bu isi yapan kimse yok lutfen bana yardimci olurmusunuz bana gemini 420 ile flash dan yukleme yapacagimi soylediler ama devamli hata veriyor yuklenmiyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Co Admin
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
11 Mesajına Aldığı Teşekkür Sayısı: 17
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim konu yanlış yerde dreambox bölümünde teknik servis var oraya yaz ki daha çabuk cevaplayalım
|
|
|
#9 |
|
Kolay gelsin ben iranda bulunmaktayim dreambox 500s cihazim var fakat goruntu alamiyorum buradan rs 232 kablo yaptirdim dreamup programi yukledim programda flash eraser yaptim fakat flash tan image yukleyemiyorum hata veriyor burdada bu isi yapan kimse yok lutfen bana yardimci olurmusunuz bana gemini 420 ile flash dan yukleme yapacagimi soylediler ama devamli hata veriyor yuklenmiyor
|
![]() |
| Tags: aktivasyon |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aktivasyon |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|