Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Galatasaray

Galatasaray Galatasaray haberler spor kulubu

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 19. September 2010   #1
muhbalci
amca
muhbalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 214
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : muhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud of
Standart Aslan'dan tek kurşun

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Eskişehirspor ve Gaziantepspor'dan sonra Bucaspor'u da yenerek üçte üç yaptı: 1-0. Sarı-kırmızılı ekip, İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 69. dakikada Ayhan'ın attığı golle galip bitirdi. Maçı 27 bin 936 biletli seyirci 888 bin 600 TL ödeyerek izledi.
Aslan'dan tek kurşun
Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray deplasmanda Bucaspor'la karşılaştı. Karşılaşmayı Ayhan'ın golüyle Galatasaray 1-0 kazan
muhbalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19. September 2010   #2
muhbalci
amca
Kıdemi : muhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud ofmuhbalci has much to be proud of

Insua, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Televizyonu'na yaptığı açıklamada, Gaziantepspor maçında, çok önemli bir taraftar grubuna sahip olduklarını görme fırsatı bulduğunu söyledi.

Taraftarın bir takım için çok önemli bir etken olduğunu ifade eden Insua, "İngiltere'de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taraftarı çok iyi, ama Türk taraftarların, özellikle Gaziantepspor maçında gördüğüm kadarıyla [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taraftarlarının takımına daha bağlı olduğunu söyleyebilirim. Bunu 90 dakika boyunca bize verdikleri destekten anlayabiliriz. Bir futbolcu için 90 dakika boyunca bu tip bir destek görmek çok önemli. Destek futbolcuya hem yardım, hem de motive sağlıyor" diye konuştu.

Insua, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye gelişinin kariyeri açısından çok önemli bir adım olduğunu ifade ederek, "Hem takımda yer bulma, hem de kalite anlamında önemli bir adım attım. Buraya bir yabancı olarak geldim. Farklı bir ülke, farklı bir kültüre alışmak kolay olmayabilir, ama şu an çok mutlu olduğumu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
"G.Saray taraftarı Liverpool'dan iyi"
Galatasaray

Galatasaraylı futbolcu Emiliano Insua, sarı-kırmızılı taraftarların, Liverpool taraftarlarına göre takımlarına daha bağlı olduğunu söyledi.
Alt 19. September 2010   #3
muhbalci
amca

Sarı kırmızılı yıldız futbolcunun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] TV'ye verdiği röportajta Belçika milli maçında Fellaini'nin müdahalesiyle sakatlanmasıyla ilgili olarak, "Açıkçası sakatlandığım pozisyonun kasıtlı olduğu düşündüm. Ama futbolun içinde böyle şeyler var. Allah korusun ayağım kırılabilirdi. Ama kırılmadı. Milli Takım ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağlık Ekibi ile ilgili söylenenler doğru değil. Oyuna devam etmek tamamiyle benim kararımdı. Zaten bağlarım kopmuştu. Öyle oynamayı ben tercih ettim. Sahanın içindeyken sadece ödemim biraz arttı. Onun da sadece bir iki günlük bir tedavi süresi vardı. 60 dakika öyle oynadım; ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Sadece oyuna konsantrasyon olmuştum. Bu fedakârlık gibi düşünülmesin. Sadece ayağımı iyi hissettim, oynamak istedim ve devam ettim. Yani bunu daha önce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için de yaptım. Ama her zaman tepkiler ya olumlu ya olumsuz oluyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için sakat sakat oynadığım zaman olumsuz tepkilerle de karşılaşmıştık" dedi.

Sahalardan ne kadar zaman uzak kalacağıyla ilgili soruya ise milli futbolcu, "Bu tamamen doktorlarımızın bileceği bir şey. Ama tam iyileşmeden asla bir daha oynamayacağım. Doktorlar, ''Tamam! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çıkıp oynayabilirsin'' dediği zaman oynayacağım. Daha koşulara başlayamadım, 10-12 gün sonra hafif hafif koşulara, bisiklet çevirmeye başlarım diye düşünüyoruz. Bakalım ondan sonraki süreci izleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
'Tam iyileşmeden asla bir daha oynamayacağım'
Galatasaray

Galatasaray Kaptanı Arda Turan, tam iyileşmeden asla bir daha oynamayacağını söyledi.

Konu muhbalci tarafından (19. September 2010 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir..
Alt 19. September 2010   #4
muhbalci
amca

Sabri, iyileştikten sonra doğru düzgün idmana çıkmadan Kazakistan ve Belçika karşısında Milli Takım formasını giymişti.

Galatasaray yönetimiyle federasyon bunun üzerine karşı karşıya gelmişti. Sabri, kalçasından tekrar sakatlandı ve yaklaşık 3 hafta oynayamayacak. Başarılı savunmacının beklenenden hızlı iyileşmesi durumunda, 8-12 Ekim tarihlerindeki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Azerbaycan karşılaşmalarının kadrosuna çağrılması gündeme gelebilir. Rijkaard'ın daha şimdiden buna kesinlikle karşı çıktığı ve son yaşanan sakatlığı da Sabri'yi gerekli kondisyonu kazandırmadan sahaya süren Hiddink'e bağladığı öğrenildi. Anlaşılan 20 gün sonra Sarı-Kırmızılı yönetimle federasyon bir kez daha karşı karşıya gelebilir.
Yine aynı tehlike!
Galatasaray

Sakatlığına rağmen Sabri'nin Almanya ve Azerbaycan maçları için de milli takıma çağrıla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
aslandan, kursun, tek

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 22:20.