Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Fenerbahçe

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 22. January 2011   #1
girkon28
Moderator
girkon28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 143
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : girkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud ofgirkon28 has much to be proud of
Standart Aziz Yıldırım veliahtını açıkladı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
8217; Fenerbahce'nin kaderi iki maça bağlı. Taraftarın sabrı taşma noktasında.Antalyasporve Trabzonspor ile oynanacak bu iki karşılaşma, başta teknik direktör Aykut Koçaman8217;ın geleceği olmak üzere birçok konuda belirleyici olacak. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun kaderi de bu maçlarla şekillenecek.
Aziz Yıldırım 2012 seçimlerine kadar sonuç ne olursa olsun yola devam etme düşüncesinde. Ancak bazı yöneticiler 8220;İkinci yarının ilk iki maçında pozitif sonuçlar alınırsa göreve devam edelim, aksi taktirde olağanüstü kongreye gidelim8221; diyor.Ali Yıldırım'ı istiyor
Hürriyet'in haberine göre; Başkan adayı olma kararı alan Mehmet Ali Aydınlar için 8216;henüz erken8217; (her ne kadar kendisi 8216;ben böyle bir şey söylemedim8217; dese de) yorumunu yapan Aziz Yıldırım konusunda dün sürpriz gerçek daha ortaya çıktı. 12 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Yıldırım, görevi, kardeşi Ali Yıldırım8217;a devretmek istiyor.
Kulislerde açıkça dile getirilen bu iddiaya göre,Nihat Özdemir8217;i başkan adaylığı için ikna edemeyen Yıldırım;Ali Koç8217;un da aday olmak istememesi üzerine kardeşi Ali Yıldırım8217;a teklif götürdü. Fenerbahçe Başkanı8217;nın, kardeşine, 8220;Benden sonra senin aday olman çok doğru olur. Bizim başladığımız işlerin sonuçlanması adına burada olman lazım8221; diyerek ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.Sağlığım izin vermez
Ali Yıldırım8217;ın ise bu öneriye şimdilik bakmadığı belirtiliyor. Gerekçe ise sağlık durumu. Ali Yıldırım8217;ın, ağabeyine, 8220;Senin de bildiğin üzere sağlık sorunlarım var.Kalp rahatsızlığı yaşıyorum. Bu kadar ağır strese senin kadar dayanamam. Bu yüzden başka birisinin başkan adayı olması çok daha iyi olur. Ben bu yükü kaldıracak sağlık durumuna sahip değilim. Beni affet8221; dediği ancak Aziz Yıldırım8217;ın, kardeşini ikna etmek için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
girkon28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , , ,

Bookmarks

Etiketler
açikladi, aziz, veliahtini, yildirim
Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 23:09.