Geri git   Dreambox > Eğitim Bölümü > Kültür-Sanat

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 2. September 2011   #1
burcinali
VIP Üye
burcinali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 787
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : burcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud of
Standart Ben Fazla Kalmayacağım

Birol Güven, Havutçu'nun hikayesini film yapmak istiyor

Senarist-yapımcı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kapsamında Metris Cezaevi'ne giren BJK'nin teknik direktörü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun hikayesini film yapmak istediğini yazdı.'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' filminin devamı olarak çekebileceğini belirten Güven'in twitleri şöyle:
"METRİS BEN FAZLA KALMAYACAĞIM"

* "Metris Ben Fazla Kalmayacağım" güzel bir film olabilir. Devam filmi.

* Bence asıl film konusu olan Tayfur Hocanın hikayesi . O tam bir "Metris Ben Fazla Kalmayacağım" hikayesi.
"AKŞAMA İDMANA YETİŞİRİM"

* Hatta deniyor ki futbolculara "akşam idmana yetişirim" diye gitmiş adliyeye

* Hatta adını bile değiştirebiliriz "Metris, Benim Akşam İdmanım Var"

* Tayfur Hocanın hikayesini anlatırken Serdal Başkan ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'i de unutmam tabii.

* Üzerinden zaman geçsin. İnşallah hepsi aklansın. Gerçekleri en güzel sinema yoluyla anlatırız. Bekleyelim.

* Senaryoyu , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],Tayfur Hoca ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile ile birlikte yazmak lazım tabii ki.
"[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]LIYIM, NE YAPSAM ALINIRLAR"
* Ben aslında tüm sürecin filmini yapmak isterim ama [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı olduğum için ne yapsam alınırlar.

* Eğer kendileri izin verirse [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Ahmet Ateş'in hikayesini film yapmak istiyorum.
burcinali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
ben, fazla, kalmayacagim

Seçenekler
Stil

Forum Jump