|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Konular: 787
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birol Güven, Havutçu'nun hikayesini film yapmak istiyor
Senarist-yapımcı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kapsamında Metris Cezaevi'ne giren BJK'nin teknik direktörü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun hikayesini film yapmak istediğini yazdı.'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' filminin devamı olarak çekebileceğini belirten Güven'in twitleri şöyle: "METRİS BEN FAZLA KALMAYACAĞIM" * "Metris Ben Fazla Kalmayacağım" güzel bir film olabilir. Devam filmi. * Bence asıl film konusu olan Tayfur Hocanın hikayesi . O tam bir "Metris Ben Fazla Kalmayacağım" hikayesi. "AKŞAMA İDMANA YETİŞİRİM" * Hatta deniyor ki futbolculara "akşam idmana yetişirim" diye gitmiş adliyeye * Hatta adını bile değiştirebiliriz "Metris, Benim Akşam İdmanım Var" * Tayfur Hocanın hikayesini anlatırken Serdal Başkan ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'i de unutmam tabii. * Üzerinden zaman geçsin. İnşallah hepsi aklansın. Gerçekleri en güzel sinema yoluyla anlatırız. Bekleyelim. * Senaryoyu , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],Tayfur Hoca ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile ile birlikte yazmak lazım tabii ki. "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]LIYIM, NE YAPSAM ALINIRLAR" * Ben aslında tüm sürecin filmini yapmak isterim ama [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı olduğum için ne yapsam alınırlar. * Eğer kendileri izin verirse [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Ahmet Ateş'in hikayesini film yapmak istiyorum. |
|
|
|
![]() |
| Tags: ben, fazla, kalmayacagim |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ben, fazla, kalmayacagim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|