Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Fenerbahçe

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 7. January 2012   #1
kaptan-8
Co-Admin
kaptan-8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 3171
Tecrübe Puanı: 17
Rep Puanı : 1012
Kıdemi : kaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud of
Standart Beni alın

Fenerbahçe yönetimi dün sürpriz bir teklif aldı..

Fenerbahçe yönetimi dün sürpriz bir teklif aldı... CSKA Moskova’da forma giyen Brezilyalı Vagner Love, menajerleri aracılığıyla haber göndererek,”F.Bahçe’de oynamak isterim” dedi

Forvet arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe’de zaman zaman ilginç gelişmeler de yaşanıyor... Sarı-Lacivertliler’in Avrupa’nın önde gelen isimlerinin peşinde koşması bazı futbolcuların da iştahını açmış durumda. Bunlardan biri de Rusya’nın CSKA Moskova takımında forma giyen Vagner Love.

Moskova’da mutsuz olan ve ayrılmayı kafasına koyan yıldız futbolcuya menajerleri, “Seni Brezilya’nın Fluminense takımına vermek istiyoruz. İyi de bir para öneriyorlar” teklifini yaptı. Ancak golcü futbolcu, “Avrupa’da kalmak istiyorum. Fenerbahçe’nin forvet aradığını biliyorum. Beni onlara önerin” dedi. Bunun üzerine Love’ın Türkiye’deki yetkili menajerleri dün Fenerbahçe yönetimi ile görüşerek, “Love’ı düşünür müsünüz?” diye sordular.

Sarı-Lacivertli yönetim Aykut Kocaman’ın olumlu rapor vermesi halinde yıldız futbolcu için kolları sıvayacak.

SOW’DA İLGİNÇ GELİŞMELER
Fenerbahçe yönetiminin forvet transferindeki öncelikli ismi olan Lille takımında forma giyen Sow konusunda ise ilginç gelişmeler yaşanıyor... Lille yönetiminin, “Kesinlikle satmayacağız” demesine rağmen özellikle Fransız medyası bunun tamamen fiyat artırma politikası olduğunu ve Sow’un Fenerbahçe’ye imza atacağını iddia ediyor.

Bunun için de Sarı-Lacivertli yönetim Senegalli yıldız için sonuna kadar bekleme kararı aldı.

(Habertürk) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
< ------------------------ kaptan-8 'in İmzası ------------------------ >
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR

kaptan-8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags:

Bookmarks

Etiketler
alin, beni
Seçenekler
Stil

Forum Jump