Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Beşiktaş

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 27. September 2010   #1
respected
Üye
respected - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 389
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : respected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud of
Standart "Beşiktaş Türk takımı, G.Saray Mason, F.Bahçe Rum takımı'dır"

"Beşiktaş Türk takımı, G.Saray Mason, F.Bahçe Rum takımı'dır"
Gazeteci-Yazar Aytunç Altındal'ın Takvim gazetesi'nden Arda Uskan'a verdiği röportajda tüm takımların gerçek kimlikleri ortaya bir kez daha çıktı

İşte Aytunç Altındal'ın o röportajından bazı kesitler...

Spor tesisleri ve casusluk... Vay be! Evet, bizim Beşiktaş Kulübü de öyledir. Beşiktaş önce Jimnastik Kulübü olarak kuruluyor, aslında Anadolu'ya silah kaçırıyorlar. Benim babam da o teşkilatın içindeymiş. 1920-21 yıllarında hem Beşiktaş'ta futbol oynamış, kaptanıymış hem de Haysiyet Divanı Başkanı'ydı. Cavit Altındal... Ama esas işleri Anadolu'ya silah götürmekmiş.
Beşiktaş onun için Kuvayi Milliye'nin takımıdır.

Eee... Bizim Galatasaray ne takımı oluyor? O Mason takımı. Fenerbahçe de kopil takımıdır. Rum kopilleri takımı...

Vallahi öldürürler seni... Yok canım ben bunu televizyonda da söyledim. Zaten adamlarının stadının ismi 'Papazın Çayırı'.
respected isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , , , , , , ,

Bookmarks

Etiketler
besiktas turk takimi gsaray mason fbahce rum takimidir

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 00:23.