[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teknik Direktörü Tayfur Havutçu’nun durumuna bağlı olarak, siyah beyazlı kulüpte yeni bir hocanın gündeme gelebileceğinden bahsedilirken, bu konuda ismi en çok dillendirilen Christoph
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
“Olası bir teklife açığım” dedi.
Radyospor’a konuşan Alman hoca,
“ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ta uzun süre çalışıp, başarılar kazandım. Kendimi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailesinden biri gibi hissediyorum. Hem [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ta hem de Türkiye’de her kulüple ve herkesle iyi ilişkilerim var. Türk futbolunda tekrar yer alırsam, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.
Şike soruşturmasını yakından takip ettiğini belirten
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
“Aziz Yıldırım ve Tayfur Havutçu’yu çok iyi tanıyorum. Bu olaydan aklanarak çıkacaklarına inanıyorum. Umarım Türk futbol ailesi bu süreçten en az hasarla çıkar” dedi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ın kendisini isteyip, istemediğini paylaşmayan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Eskişehirspor’dan teklif aldığını doğruladı.