Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Beşiktaş

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 16. July 2011   #1
burcinali
VIP Üye
burcinali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 787
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : burcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud of
Standart Beşiktaş yeter ki beni istesin

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teknik Direktörü Tayfur Havutçu’nun durumuna bağlı olarak, siyah beyazlı kulüpte yeni bir hocanın gündeme gelebileceğinden bahsedilirken, bu konuda ismi en çok dillendirilen Christoph [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], “Olası bir teklife açığım” dedi.

Radyospor’a konuşan Alman hoca,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ta uzun süre çalışıp, başarılar kazandım. Kendimi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailesinden biri gibi hissediyorum. Hem [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ta hem de Türkiye’de her kulüple ve herkesle iyi ilişkilerim var. Türk futbolunda tekrar yer alırsam, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

Şike soruşturmasını yakından takip ettiğini belirten [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], “Aziz Yıldırım ve Tayfur Havutçu’yu çok iyi tanıyorum. Bu olaydan aklanarak çıkacaklarına inanıyorum. Umarım Türk futbol ailesi bu süreçten en az hasarla çıkar” dedi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ın kendisini isteyip, istemediğini paylaşmayan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Eskişehirspor’dan teklif aldığını doğruladı.
burcinali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , , ,

Bookmarks

Etiketler
beni, besiktas, istesin, yeter

Seçenekler
Stil

Forum Jump