Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > FUTBOL > Bank Asya 1.Lig

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 1. July 2011   #1
kaptan-8
Co-Admin
kaptan-8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 3171
Tecrübe Puanı: 17
Rep Puanı : 1012
Kıdemi : kaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud of
Standart Bölükbaşı 1 yıl uzattı

Sözleşmesi sona eren ve yeni sezon öncesi durumu netleşmeyen Adanaspor'un Takım Kaptanı Bülent Bölükbaşı ile bir yıllığına daha anlaşıldı.

Sözleşmesi sona eren ve yeni sezon öncesi durumu netleşmeyen Adanaspor'un Takım Kaptanı Bülent Bölükbaşı ile bir yıllığına daha anlaşıldı.
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'le bir araya gelen Bülent, boş mukaveleye imza attı. Bazı teklifler aldığını ancak Adanaspor'a borcu olduğunu, geçen yıl yeterli katkıyı yapamadığını Bayram Akgül'e ileten Bülent, "Altyapısından yetiştiğim kulüp. Adanaspor'a borcum var. Bu yıl borcumu ödemek istiyorum." dedi.
Başkan Bayram Akgül, Bülent'in çok iyi bir profesyonel ve çok iyi bir insan olduğunu söyledi. Akgül, "Kendisine teşekkür ediyorum. Boş mukaveleye imza attı ve gitti. Gelecek hafta kampa katılacak. Hocamız da Bülent'i istiyordu." dedi.

NTVSpor
< ------------------------ kaptan-8 'in İmzası ------------------------ >
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR

kaptan-8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
bolukbasi, uzatti, yil
Seçenekler
Stil

Forum Jump