|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
ÇANAKKALE'DE
Dinleyin dikkatle ey Müslümanlar Yeniden hırladı bütün düşmanlar, Anlatayım bulsun ferah vicdanlar Çanakkale'deki bombardımanı Zırhlılar birleşmiş, görülmüş boğaz Hep bombardımana eylemiş ağaz, ingiliz bunda da çıkmış pek kurnaz, Sürmüş ileriye hep şarlman'ı Ben orada idim, gördüm hepsini, Tabyalarımızın duydum sesini Fransız zırhlı sıkıydı nefsini, Çelik kaleleri oldu revani Öteden yanaştı Fransız Golva, Oldu biraz sonra bir delik kova, Kaçtı uzaklara aradı yuva, Karnında açıldı çok kan çıbanı Bunları görünce durur mu Sufren Çözdü ipliğini hiç görünmeden, Tabyalar yapıştı paçaya, derken Kahraman nişancı buldu nişanı şaşırdı ingiliz, kumanda verdi: Küin Elizabeth nerdesin derdi, Aman aman demek olmuştu derdi, Agamemnon’lara da bastık dumanı irrezistıbl idi birinin adı, Bir güllede kaçtı ****ağzının tadı, Güldürdü bu hali kirlendi adı, Kornuvolis bastı ah ü figanı Büyük zırhlı imiş geldi Albion, Afiyetle yedi gülleyi beş on, Majestik, Trionf kaldılar en son, Kırdılar onlar da başı, gerdanı Rezâlet üstüne rezâlet oldu, Adalar denizi leşlerle doldu itilâf'ın benzi bir daha soldu Saldırdık arkadan biz afacanı Bir defa, on defa değil yüz kere, Gelseler az gelir bizim askere, Ediyor inayet Tanrı bizlere, Tutacak Osmanlı nâm-ı cihanı Bin üç yüz otuz bir Mart'ı iptidası, Yazıldı bu destan, hoştur edası Aşık Çileli'nin budur duası; Kurtarsın yakında Hakk Müslüman’ı AŞIK ÇİLELİ Konu gladio17 tarafından (11. June 2010 Saat 07:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Tags: canakkalede |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çanakkalede |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|