![]() |
|
|
|||||||
| Duyurular: Yeni Tasarım Yayında..! |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
S.Administrator
![]() ![]() |
Evet arkadaşlar kısaca anlatayım...
[Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Lütfen Üye Olun...] Kendi güvenliğimizi sağlayalım aynı zamanda ekli arkadaşlarınızıda üzmeyin.. EĞER CFG NİZİN ÇALINDIĞININ FARKINA VARIRSANIZ HEMEN ARKADAŞLARINIZA ULAŞIN, HABER VERİN! Saygılarımla... ALINTI:
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Lütfen Üye Olun...] Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir MSN Dreamboxdestek@msn.com ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
|
hocam anladımda 21portu 22 portu kapadık diyelim ki kapalı ama 80 portu nasıl kapıcan açık olduğunu nerden anlıcan veya açık olmazsa benim bildiğim nete girilmez kapasan tam ayrıntılı anlatırmısın sadece 80 portu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hareketli Üye
Ettiği Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ustacım..bu portları nasıl bulup nasıl kapatacağız..??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bronz Üye
Ettiği Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kücük bir anlatim varsa ve paylasilirsa bende memnun olurum
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
S.Administrator
![]() ![]() |
normal koşullarda zaten adsl modemlerde portlar kapalı olarak gelir. sen istediğin portu açarsın. ha açtığım portları kapatmak istiyorum diyorsan.
zoom için anlatıyorum: modemin admin paneline gir advanced setup bölümünden virtual server a gir ordan kapatabilirsin..
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Lütfen Üye Olun...] Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir MSN Dreamboxdestek@msn.com ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Ettiği Teşekkür: 0
9 Mesajına Aldığı Teşekkür Sayısı: 11
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cccam.cfg dosyasını almak için aşağıdakiler gerekmiyor mu ?
1- modemin Ip nosu 2-Dreambox şifresi Bunları bilmeden nasıl cihaza bağlanılabilir ki ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bunları ben yazmıştım yaw vay çakallar hemen çalmışmı
|
|
|
|
![]() |
| Tags: alinmasi, burada___, caldirmamak, cccamcfg, dosyanizi, gereken, icin, nlemler |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alinmasi, burada, caldirmamak, cccamcfg, dosyanizi, gereken, icin, onlemler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|