|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
merhaba arkadaşlar
ben ücretli bir server aldım 1 adet C linem var ( DİKKAT ) 1 adet dreambox 500 cihazıma bu c line tanımlı ve sorunsuz şifreyi çözüyor. Bilgisayarımda da 1 adet skystar 2 dijital uydu kartı var ve bu karttan da görüntüyü izlemek istiyorum Evdeki Derambox 500 ümü server yapabilirmiyim. Cccam.cfg dosyamı ne şekilde konfigure etmem lazım. Bir arkadaşım yapılabiliyor dedi internette çok aradım ama bulamadım arkdaşda Telefonu kapalı ulaşamıyorum. |
|
|
|
|
|
#3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Konular: 124
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ancak şayet reshare yetkisinin kapatılmaması küçük bir ihtimalse de vardır.Bunu öğrenmek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adlı programı bilgisayarınıza kurup Cline nınızın özelliklerini inceleyebilirsiniz... Başkalarına vermek sutunundaki bilgiler sizi aydınlatacaktır.. Programı kurarken İE nin kapalı olmasına dikkat ediniz.Şayet İE açık olarak kurarsanız program kısayol olarak İE nin kısayolunu kendisine atayacaktır.Programı İE nin işaretine tıklayarak açmak zorunda kalabilirsiniz.. Alıntı:
Alıntı:
CCcam.cfg içeriği: Örnektir... SERVER LISTEN PORT : 18525.....istediğiniz bir rakam. INFO LISTEN PORT : 16000 HTML INFO LISTEN PORT : 16001 ZAP OSD TIME : 0 OSD USERNAME : root OSD PASSWORD : dreambox........İstediğiniz bir kelime SHOW TIMING : yes MINI OSD : yes DEBUG : no DISABLE EMM : yes EXTRA EMM LEVEL : yes SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw CAID IGNORE FILE : /var/keys/CCcam.ignore #LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers #MINIMUM DOWNHOPS: 2 ##############USER PASS################# #F: user pass #C: xxxxxx.dyndns.org 18525 user pass | |||
|
|
|