|
|||||||
| D-E-F-G Başlıklarına göre sıralanmış şiirler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Konular: 3171
Tecrübe Puanı: 17
Rep Puanı : 1012
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adı güzel
Sisler çökmesin,yüreğinin üstüne Göreceğin güzel,günler var daha Karanlıklardan aydınlıklara Adı güzel kendi güzel Umutları kucakla Sen gelmesen ben koşarım sana Sensiz intizarım var bu cana Ağlama gözyaşın kurşundur bana Adı güzel kendi güzel Umutları kucakla. alıntı |
|
|
|
|
|
#2 |
Kıdemi :
Adı Sen
Gizli sevmelerimden haberin yok. Öyle büyüttüm ki,seni bende gezdirmeye korkum çok gözler üstünde olmasın kalbime ok. Bende ki,seni sana anlatamam korkularımı sensizlikle aşamam seni bende büyüttüm sana doyamam öyle hasassın ki,sarmaya kıyamam. Varlığın bende ki, ben ben sensizlikte ki, sen sende olmadığım kadar çok bendesin olduğun her yerdeyim ben, sen nerdesin? Gizli sevmelerimin adı sen yaşadığım hayattın tadı sen değişmeyen yazgımın ömrü sen alın yazımın kaderi ve sevdamın eseri sen. Sensin bir bitmeyecek sevda türküsü ağıtlarda zılgıt mısralarda derin bir şiir resamın renkli hayal gücündeki, resim sen sen yazılısın hayatın yaşam biçimine değer tek özel. alıntı |
|
|
|
|
|
#3 |
Kıdemi :
Affet Sevgilim
Affet sevgilim seni ruhuma katığım seni sevdiğim seni özlediğim seni aradığım seni hatırladığım seni unutamadığım seni kendimden çok önemsediğim için senden özür diliyorum ama mutluluk dilemiyorum başkasını bana tercih ettiğin için bana beni sevdiğine inandırdığın için beni son güne kadar yalanlarınla kandırdığın için şimdi hayatımda başkası var diyerek beni mezara gömdüğün için sevgiye güvene mutluluğa iyiliğe yaşama hayata ve gülmeye yabancı bıraktığın için mutluluk dilemiyorum sana başladığı gibi bitsin seni kendimden çok sevdiğim için senden özür diliyorum affet sevgilim... alıntı |
|
|
|
|
|
#4 |
Kıdemi :
AĞAÇ VE İNSAN
insanlarda ağaçlar gibidirler aynı özeliktedirler... ağaçlarda tıpkı.! insanlar gibi... ayrı ayrı ve hiç birbirlerine benzemezler. yoksa? hayat gibi... doğada çok sıkıcı olurdu. farklı insanlarla güzeldir dünya... farklı farklı çiçekler... ______________ve ağaçlar var doğada... alıntı |
|
|
|
|
|
#5 |
Kıdemi :
AĞLADIĞIM YETTİ
Gidişlerine ağladığım yetti kalbim avuçlarında saklı sevgim damarlarında aktı gözlerim gözlerinle çakıştı tenim tenine karıştı canım canında yandı gözlerim yoluna daldı gel artık ağladığım yetti yar. alıntı |
|
|
|
|
|
#6 |
Kıdemi :
AĞLARIM Kanlı gözyaşları akıttı gözlerim bu gece Kahır dolu her soluk alışım Ve hayal oldu şu yaşadıklarım İşte bu yüzden bir sana bir bana ağlarım Sen ki yıldızın kızı Gök yüzünde göz kırparsın Korkunca bulutların ardına saklanırsın Bazen ayla sevişirsin Ve yağmurlarla yere inersin Yerle gök gibi uzaksın bana İşte bu yüzden bir sana bir bana ağlarım Ve ne ellerimi uzatsam dokunabilirim Nede gelmek istesem sana gelebilirim Korkularım her an pusuda nöbette Ne gökyüzü kadar özgürüm Nede senden vazgeçecek kadar Gücüm var İşte bu yüzden hem sana hem bana ağlarım. alıntı |
|
|
|
|
|
#7 |
Kıdemi :
Ağlayamadım
Geç kalmışlığın öfkesine yenildim Senden gelen satırları okurken; Bir üst satırdan bir alt satıra Kayıyor gözlerim Başlangıcı kadar soğukmu sonu diye, İşte o satır sonlarında gözlerime ilişti Yazdığın 'bitti' diye son kelime Donuk ruhum taşlaştı Gözlerimde resmin buğulandı Ağlayamadım bile çünkü; ölüler kendine ağlayamazlar. alıntı |
|
|
|
|
|
#8 |
Kıdemi :
AHIM LA
Zamanı gelmeden hiçbir şey olmaz Aldığımız nefes bile sayılı Sensizliğin yeri daha dolmadı Ettiklerini sokaktaki kedi bile kınadı Bekle bir gün sana da,gelir ağlama sırası Dünyanın sonu bir çıkmaz Ecelden kinse kaçamaz Günah cenneti sunmaz İlahi adaletten kaçılmaz Ahım sende de kalmaz En mutlu anında acıyla kıvran Gençliğimi baharından soldurdun Seninde baharların kış olsun Aldığın her nefes her nefes ahla dolsun. alıntı |
|
|
|
|
|
#9 |
Kıdemi :
Ak yanımdı
Sen yoksun,ya yabancı yakınım Yalnızlıklara gömüldüm. En derinden ve en kuytusundan Karanlığın en siyahını gördüm. Ak yanımdı sende kalan Sen öyle bil hala Hala çılgın hala uçuk kaçık Hala mutluluk deryasında Yüzüyorum bil Ve yine özen o hallerime, Benim gibi olmak iste Ama sakın karanlık yanım Sana değmesin Yoksa güçlü kalamasın. Öylece yığılır kalırsın. alıntı |
|
|
|
|
|
#10 |
Kıdemi :
Al Götür Bu Canı Sende Göm
Aldı başını gitti sevdam Sürükler beni bomboş zaman Yaralar beni senden kalan Al götür bu canı sende göm Kurudu gözüm ağlar içim Bu günüm kayboldu gömüldü dünüm Senin eserini bozdum çok üzgünüm Al götür bu canı sende göm Sönen alevlerin uçuşan közüyüm Bozulmayan mertliklerin sözüyüm Yürekten sevenlerin özüyüm Al götür bu canı sende göm Yarım uykularda düşer düşüm Toprağı kuru çiçekte bükülür dalım Ben senin yaralı bakışlarında ölmüşüm Al götür bu canı sende göm alıntı |
|
|
|
![]() |
| Tags: derya avsar siirleri |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| avsar, derya, siirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|