|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 5
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam ve Saygılar Arkadaşlarım...
Yakın tarihte DT nin CW ( CryptoWorks ) V5 kartlara eklediği Surf-Lock sistemi Dt nin pekte beklemediği bir sorunu beraberinde getirmiş gibiye benziyor... Bunun nedeni Surf-Locka takılan kartlar sistem tarafından bloke edilerek uyenin yayınını kapatmakta ve ilgili firma kapanan Cw kart yerine akııllı kart dediğimiz irdeto smart kart vermekteydi... Hal böyle olunca uyelerin %99 DT nin verdiği kutuya bağımlı kalacağına aboneliğini iptal ettirmeyi seçiyordu.. Fakat geçenlerde Yakın bir arkadaşımın başınada gelen aynı olay neticesinde kendisi beni aramış ve ne yapması gerektiği konusunda bana bilgi danışıklığında bulunmuştu.. O arkadaşımın adına 4 adet abonelik vardı. Haliyle bende kartlarının mimlendiği ve kendisininde DT nedinde fişlenmesi nedeniyle en sağlıklı karar butun aboneliklerinin iptal ettirmesi yönunde oldu... Gel gelelim işin guzel yanına Aradan bir gun geçmeden Arkadaş beni geri aradı ve DT yetkililerinden birinin kendisini aradığını abonelikleri iptal ettirmemesini istemiş.. Yanlış bir anlaşılma olduğunu gidip en yakın bir DT bayisinden geri CW kutulu kartlarınızı geri alabileceğini idda etmiştir... Buda demek oliyorki Böyle durumlarda DT nin yuğun iş yökune iş katması abonelerini kaybetmeme namına bu uygulamadan vazgeçmesi olumulu bir davranış olduğunu belirtirim.... Bu uygulamayla karşılaşan başka birisi oldumu bilmiyorum. Lutfen burdan bizimle paylaşsın... (NOT: Arkadaşa sen yinede dikkatli ol, Sonuçta abonelikleri sana geri vermeleri somut delil olması yönundede bir uygulamada olabilir diye ihtar etmeyide unutmadım tabiki...) Saygılar Kolay Gelsin. Dr.Linux (Sizlerden Biri) |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Benim kartıda kapadılar cw modüllü üyelikdi.Teknik merkezden aranacaksınız falan dediler.Neyse arandım.Makina vereceğiz dediler +parayla tabii..Niye dedim ben zamanında modüle para verdim aldım değiştirin makina verin ozaman dedim, modülü ben ne yapacağım bir işe yaramaz sonuçta. Öyle bir kampanyaları yokmuş vs vs.Bende iptal ettirdim tabi.
Sonuçta benden aldıkları 74.50TL den de oldular. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Konular: 5
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sevgili arkadaşlarım.. Aslında Dt Nin butun yöntemlerine karşı çözum bulmuş durumdayım.. Ama İşin hukuki bakımından benim DT ile biraz sorunum var.. Soruşturma kapsamının bitmesini bekliyorum Bu bilgileri şu an vermem alehime doğacak bazı gelişmelerin olabileceği duşuncesiyle açıklayamiyorum.. Ama sayılı gönler kaldı olayın netleşmesine......... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
![]() |