Geri git   Dreambox > ŞİFRELİ DİGİTAL PLATFORMLAR & HABERLER > Digitürk

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 6. May 2010   #1
Dr.Linux
Yeni Üye
Dr.Linux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 5
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : Dr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud of
Smile Digi mağdurlarına Müjde (Surf_Lock )

Selam ve Saygılar Arkadaşlarım...

Yakın tarihte DT nin CW ( CryptoWorks ) V5 kartlara eklediği Surf-Lock sistemi Dt nin pekte beklemediği bir sorunu beraberinde getirmiş gibiye benziyor...

Bunun nedeni Surf-Locka takılan kartlar sistem tarafından bloke edilerek uyenin yayınını kapatmakta ve ilgili firma kapanan Cw kart yerine akııllı kart dediğimiz irdeto smart kart vermekteydi...

Hal böyle olunca uyelerin %99 DT nin verdiği kutuya bağımlı kalacağına aboneliğini iptal ettirmeyi seçiyordu..

Fakat geçenlerde Yakın bir arkadaşımın başınada gelen aynı olay neticesinde kendisi beni aramış ve ne yapması gerektiği konusunda bana bilgi danışıklığında bulunmuştu..

O arkadaşımın adına 4 adet abonelik vardı. Haliyle bende kartlarının mimlendiği ve kendisininde DT nedinde fişlenmesi nedeniyle en sağlıklı karar butun aboneliklerinin iptal ettirmesi yönunde oldu...

Gel gelelim işin guzel yanına Aradan bir gun geçmeden Arkadaş beni geri aradı ve DT yetkililerinden birinin kendisini aradığını abonelikleri iptal ettirmemesini istemiş.. Yanlış bir anlaşılma olduğunu gidip en yakın bir DT bayisinden geri CW kutulu kartlarınızı geri alabileceğini idda etmiştir...

Buda demek oliyorki Böyle durumlarda DT nin yuğun iş yökune iş katması abonelerini kaybetmeme namına bu uygulamadan vazgeçmesi olumulu bir davranış olduğunu belirtirim....

Bu uygulamayla karşılaşan başka birisi oldumu bilmiyorum. Lutfen burdan bizimle paylaşsın...

(NOT: Arkadaşa sen yinede dikkatli ol, Sonuçta abonelikleri sana geri vermeleri somut delil olması yönundede bir uygulamada olabilir diye ihtar etmeyide unutmadım tabiki...)

Saygılar Kolay Gelsin.

Dr.Linux (Sizlerden Biri)
Dr.Linux isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 8. May 2010   #2
magellan
Yeni Üye
magellan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1
Kıdemi : magellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud of

Benim kartıda kapadılar cw modüllü üyelikdi.Teknik merkezden aranacaksınız falan dediler.Neyse arandım.Makina vereceğiz dediler +parayla tabii..Niye dedim ben zamanında modüle para verdim aldım değiştirin makina verin ozaman dedim, modülü ben ne yapacağım bir işe yaramaz sonuçta. Öyle bir kampanyaları yokmuş vs vs.Bende iptal ettirdim tabi.
Sonuçta benden aldıkları 74.50TL den de oldular.
magellan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 8. May 2010   #3
Servet
Süper Administratör
Servet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : Servet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud of
Servet - MSN üzeri Mesaj gönder

gecmiş olsun
< ------------------------ Servet 'in İmzası ------------------------ >
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir

MSN Dreamboxdestek@msn.com

ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR.

Servet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 8. May 2010   #4
seyyahosman
Yeni Üye
seyyahosman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Kıdemi : seyyahosman has much to be proud ofseyyahosman has much to be proud ofseyyahosman has much to be proud ofseyyahosman has much to be proud ofseyyahosman has much to be proud ofseyyahosman has much to be proud ofseyyahosman has much to be proud ofseyyahosman has much to be proud of

Bilgi için Teşekkürler usta
seyyahosman isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11. May 2010   #5
Dr.Linux
Yeni Üye
Dr.Linux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 5
Kıdemi : Dr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud ofDr.Linux has much to be proud of

Alıntı:
magellan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim kartıda kapadılar cw modüllü üyelikdi.Teknik merkezden aranacaksınız falan dediler.Neyse arandım.Makina vereceğiz dediler +parayla tabii..Niye dedim ben zamanında modüle para verdim aldım değiştirin makina verin ozaman dedim, modülü ben ne yapacağım bir işe yaramaz sonuçta. Öyle bir kampanyaları yokmuş vs vs.Bende iptal ettirdim tabi.
Sonuçta benden aldıkları 74.50TL den de oldular.

Sevgili arkadaşlarım..
Aslında Dt Nin butun yöntemlerine karşı çözum bulmuş durumdayım..

Ama İşin hukuki bakımından benim DT ile biraz sorunum var..

Soruşturma kapsamının bitmesini bekliyorum
Bu bilgileri şu an vermem alehime doğacak bazı gelişmelerin olabileceği duşuncesiyle açıklayamiyorum..

Ama sayılı gönler kaldı olayın netleşmesine.........
Dr.Linux isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12. May 2010   #6
magellan
Yeni Üye
Kıdemi : magellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud ofmagellan has much to be proud of

abi dörrtttt gözle bekliyorum valla..İrdeto kart seni bekliyor ,ellerinden öper ozaman ds kartında gözünü çıkarsan bi ne güzel olur valla tadından yenmez.... saygılarımla.
Alt 12. May 2010   #7
vBulletin MasterTR

DMDESTEK Seo Hizmeti | vBulletin # Coder,Designer,Site İçi SEO ve Google İnfo Güncelletme ! www.vbulletinworld.com

vBulletin MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 689
Tecrübe Puanı: 10
Kıdemi : vBulletin MasterTR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
vBulletin MasterTR - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
magellan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi dörrtttt gözle bekliyorum valla..İrdeto kart seni bekliyor ,ellerinden öper ozaman ds kartında gözünü çıkarsan bi ne güzel olur valla tadından yenmez.... saygılarımla.
Dr.Linux iyi bir ustamızdır halleder merak etmeyin
< ------------------------ vBulletin MasterTR 'in İmzası ------------------------ >

vBulletin MasterTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12. May 2010   #8
kenan504*
Süper Üye
kenan504* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 8
Tecrübe Puanı: 13
Kıdemi : kenan504* has much to be proud ofkenan504* has much to be proud ofkenan504* has much to be proud ofkenan504* has much to be proud ofkenan504* has much to be proud ofkenan504* has much to be proud ofkenan504* has much to be proud ofkenan504* has much to be proud of

Dt su an abone kesinlikle kaybetmek isemez fikrimce hata kampanya bile ola bilir
kenan504* isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12. May 2010   #9
magellan
Yeni Üye

Alıntı:
kenan504* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dt su an abone kesinlikle kaybetmek isemez fikrimce hata kampanya bile ola bilir
abi ben yeni iptal ettim.kartımı kapadılar.surf lock dan sanırım.Ben satıcıda diilim hobyciyim.20tane peerim var sadece ama kart uçtu işte..
Alt 12. May 2010   #10
satraca
Üye
satraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 18
Tecrübe Puanı: 13
Kıdemi : satraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud of

benim cw kartda uctu gitti, hayirlisi bakalim
satraca isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
Tags: , , ,

Bookmarks

Etiketler
digi, mağdurlarına, magdurlarina, mujde, müjde, surflock

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 08:31.