Geri git   Dreambox > ŞİFRELİ DİGİTAL PLATFORMLAR & HABERLER > Digitürk

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 14. February 2011   #1
sivasli82
Yeni Üye
sivasli82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 4
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : sivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud of
Standart digiturk yardım

merhaba.dreambox hd kullanıyorum.digiturk uydusunda tüm kanalları sorunsuz izleyebilmeme rağmen mgm movies ve show tv hd kanallarının yayınına ulaşamıyorum.frekansları doğru girdim.hata ne olabilir.bu kanalları nasıl izleyebilirim
sivasli82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14. February 2011   #2
onurx
Üye
onurx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Kıdemi : onurx has much to be proud ofonurx has much to be proud ofonurx has much to be proud ofonurx has much to be proud ofonurx has much to be proud ofonurx has much to be proud ofonurx has much to be proud ofonurx has much to be proud of

benım basıma gelmıstı bırkere serverı degıstırdım olmustu...bilginizee....
onurx isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14. February 2011   #3
sivasli82
Yeni Üye
Kıdemi : sivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud ofsivasli82 has much to be proud of

merhaba.yanlış anlattım galiba mgm kanalında frekans var görüntü gidip geliyor.çoğu zaman hiç gelmiyor.ancak diğer tüm kanalları izleyebiliyorum.show hd kanalına hiç sinyal gelmiyor
Alt 14. February 2011   #4
ceka_300
Üye
ceka_300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 13
Kıdemi : ceka_300 has much to be proud ofceka_300 has much to be proud ofceka_300 has much to be proud ofceka_300 has much to be proud ofceka_300 has much to be proud ofceka_300 has much to be proud ofceka_300 has much to be proud ofceka_300 has much to be proud of

arkadaşım lbn ayarlı degil tam ayar yap TRTçocuk tv frekanssını yüzde %80 yap yeterlidir
ceka_300 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14. February 2011   #5
vBulletin MasterTR

DMDESTEK Seo Hizmeti | vBulletin # Coder,Designer,Site İçi SEO ve Google İnfo Güncelletme ! www.vbulletinworld.com

vBulletin MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 689
Tecrübe Puanı: 10
Kıdemi : vBulletin MasterTR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
vBulletin MasterTR - MSN üzeri Mesaj gönder

Yayınlarda herhangi bir sorun yok, anten ayarlarınızı düzgün ayarlarsanız sorun kalmayacaktır. Gerçi havalar biraz bozuk gidiyor bugünlerde ne kadar anten ayarını yapsakta anten dönüyor maalesef bunun bozulmamasını sağlamak imkansız gibi bir şey. Yükseltec taksak bile yine olmaz
< ------------------------ vBulletin MasterTR 'in İmzası ------------------------ >
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

vBulletin MasterTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14. February 2011   #6
sivasli82
Yeni Üye

tüm kanallar % 80-90 sinyalde digiturkte sorunsuz izliyorum ama bu 2 kanalı izleyemiyorum.dün lnb'yi sağa sola çevirdim belki düzelir diye ama yine olmadı.90 cm çanak anten kullanıyorum.anten balkonda önünde hiç bina yok düzelmesi mümkün değilmi
Alt 14. February 2011   #7
Servet
Süper Administratör
Servet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : Servet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud of
Servet - MSN üzeri Mesaj gönder

ne guzel dunya illagal konulara cevap yok konu kilit
< ------------------------ Servet 'in İmzası ------------------------ >
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net

Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir

MSN Dreamboxdestek@msn.com

ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR.

Servet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
Tags: ,

Bookmarks

Etiketler
digiturk, yardim

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 08:43.