|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Selam Arkadaşlar.
Dm500s den Dm800 Hd Pvr ye terfi ettim. ama 2 haftadır işkence çekiyorum. ısınma problemiyle başlayan sıkıntımı giderdikten sonra şimdi de image sorunu yaşıyorum. Cihazı Sim1 ss69 image den ferrari sim'e upgrade yaptım. ss76f yazılımı yükledim. daha sonra da farklı ferrari yazılımları attım. hepsi iyi hoş yazılımları atıyorum problem yok. ancak; kanal tarama esnasında türksat kanallarını bulmuyor (hiçbirini), digitürk kanallarını buluyor. binada oturuyoruz ve merkezi sistem santral sistemi kullanılıyor. hangi yolu denediysem (uydu bulma, uydu ayarlama, tuner ayarları vs.) hiçbir şekilde türksat kanallarını bulmuyor. bu soruna acil çözüm arıyorum. lütfen yardımcı olunuz. bir sorumda şu; ferrari sim diye başlayan bütün imageleri yükleyebilirmiyim. sim1 den dönüştürdüğüm cihazıma. birde, hazır kanal listesi buketli falan dm500 deki gibi onu nasıl bulabilirim ve ne şekilde atılıyor cihaza teşekkürler... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
image konusunu tam bilmiyorum ama merkezi sistem bende kullanıyorum tuner ayarlarını iyi yapılandırın ve güncel kanal setinglerinden birini atın yada backup atın taramanıza gerek kalmaz
enigma 2 settings bolumune girin orda var hazır kanal listler |
|
|
|
![]() |
| Tags: czum, ferrari, image, sorun, uydu |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 800, kanal, sorunlari |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|