|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Selam arkadslar.
Sorunum Dm 800 Hd ile ilgili. Cihaz acılıyor ama Tuner i boş gecıyor.Alpha yazması gerekırken hiç bişey cıkmıyor.sankı bılgısayarda drıver yuklmemezsınızde tanımaz ya aygıtı aynen o şekılde tuner gorunmuyor.bu sorundan nasıl kurtulabılırım acıl yardım.. Dm 800 Hd E-star V.3.0 (cihazım klon) filaş yazılım lazım hangisi oluyor buna Konu MERSEDEZ35 tarafından (23. March 2011 Saat 06:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
eyvallah ustam.
tunerın görmesi için bi kaç dosya vermışler ftp ile baglanıp ılgılı yere koyalanınca goruyormus denılmiş onu deneyınce cıhaz bırdaha acmıyor.. bcm7401 ve stb-core dosyası.bu bana daha cok donanım degılde yazılım sorunu gibi geliyor.işten fırsat bulsam götürecemde zamanım yok. şimdi rs 232 den bı ımage daha gonderıyorum bakalım ne olcak |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdı niye sordum bliyonmu tuner boş hatası rs 232 ile attıgın zaman bazı elk kacagından dolayı tuner yana blıyor buyuk ıhtımalle senin tuner elektirik kacagindan yanmiştir kolay gelsin yine farklı imajlar deneyım inş dedeyım gıbı deyıldır
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bu e-star ımajından ümitliyim.dur bakalım 30 dk sı kaldı imajın.rs 232 den 11 K bit yazıyor flasa |
|
|
|
![]() |
| Tags: 800, sorunu, tuner |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 800, dm, sorunu, tuner |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|