Arkadaşlar DM800 HD Sim 2,01 BL76 Gemini ll imaj yüklü makinama ne explorer ne de dreamup ile imaj atamıyorum. Daha önce her ikisi ile de sorunsuz yükleme yaparken explorer zaman aşımı hatası veriyor dreamup ise hiç bağlanmıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
anladigim kadaryla siz yan liş imaj atmişsınız ve cıhaz ip almıyor burayı ınceleyın kesın cozum ok [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Servet Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Servet Bey ilginiz için çok teşekkür ederim. Deneyip sonucunu size bildireceğim. Makine ile ilgili de gemini 5,10 yüklü, makine normalde açılıyor ama dosya zarar görmüş olmalı ki ccam çalışmıyor. o yüzden yeni imaj atmak istiyorum ama bir türlü başaramamıştım.
Servet Bey sizi çok yordum kusura bakmayın. Konuda geçen bütün yolları denedim, flash aktif oluyor ancak yükleme bir türlü başlamadı. Cihazım DM800 HD PWR Sim 2,01 Bl76 şu anda Gemini 2 imaj yüklü ancak bir müddet sonra yeşil ekrana dönüyor. Daha once Black Hole imaj yüklü idi, Gemini 2 attıktan sonra cihaza ne explorer üzerinden ne de dreamup ile imaj atamıyorum. Cihaz IP alıyor çünkü power tuşuna basılı olarak eliktrik fişini taktığımda stop ekranında çıkan ip ile cihaza bağlanıyorum. Ancak imaj dosyasını gösterip flash tuşuna bastıktan sonra explorer zaman aşımı uyarısı veriyor.
explorer9 da hata var.O yüzden sormuştum.
Visita kullanıyorum ben bende de aynısı olmuştu explorerle cihaza image yükleyemiyordum.
Şu an visitada düzeldi.
Bence XP veya Visita da denemelisiniz.