|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Selamlar.
bu site ve başka sitelerden aldığım biilgiler ile çeşitli denemeler yaptım. sırasıyla: 1--gelişmiş ayarlardan ün.lnb yerine kullanıcı tanımlı seçtim. 9750-10600-11700 değerlerini değiştirip denedim. en sonunda 10800-9750-10800 kombinasyonuyla %85 kanallar geldi. ancak; show tv, atv avrupa, fox tv ile birlikte yaklaşık 20 kanal çıkmıyor (hata:tuner ayarı şeklinde veriyor.). hertürlü kombinasyonla bile olmadı. 2-- orjinal adaptör kullandım 3-- tunere kondansatör taktım. 4-- merkezi sistemde ve tek çanakta denemeler yaptım. 5-- 30 civarında image denedim. her türlüsünü attım. 6-- cihaza büyük fan taktım. yaklaşık 3 haftadır amansız mücadele içindeyim. elektronikçi arkadaş tuner giris voltajlarını kontrol etti sorun yok. 2 adet çanakçı arkadaş sorun karşısında çaresiz kaldılar. sonuç olarak. her yolu denemiş bir arkadaşınız olarak bu sorunu kesin çözmüş bir babayiğit varmı acaba ve varsa nasıl çözmüş lütfen bunaldım artık sorunun çözümü hakkında yardımcı olsun. bu arada servet arkadaş msn ekledim ama sürekli çevrim dışı görünüyorsun. cihazım sim1 iken ferrari sime upgrade yapılmıştır. şu an ferrari open pli 82f yazılımı yükledim. bu sorunun özellikle TÜRKSAT ta olduğunu hatırlatmak isterim. özellikle google de araştırmamda hep DİGİTÜRK yazılmış oysa ki ben digitürk ile ilgili sorun yaşamıyordum. sorunum sadece TÜRKSAT üzerinde. tunerim 401A rev:J dir arkadaşlar. simim ise hiçbiryazısı üzerinde olmayan sim1 dir. bunu ferrari sime çevirdim. eğer tuner derseniz şunuda sorayım size. 801a rev:m tuner alırsam simim aynı şekilde kalırsa sorun düzelecekmi, yada tuner değişince sim demi değişmesi gereklidir. Özel aciliyet derecesinden yardım beklemekteyim. teşekkür ederim. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Sayın SAVUNMA4 kardeşim aynı sorun bendede vardı denenedığim şey kalmadı fakat çok isteyınce insan allahta yardım edıyosana ne yaptığımı söleyım bu kıyağımı unutma ben atlanta 8 li dıasq kullanıyorum artırılmış voltajı evet yap olay biter bende çok çatıya çıktım benım kının hastalığı böyle çozüldü evet yapıyorum kanallar gıdıyo hayır yapıyorum star kana d fox show atv bu kanallar deilmi çıkmayan be şu an çatır çatır izlıyorum sana kolay gelsın (.not) ben tüner ayarlarımı gelışmış olarak ayarladım
. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
disek yada lnb ile ben çok denemeler yaptım düzelmedi ancak boot loader tabana ssl82 li dosya atınca usb üzerindende kullandıgım imajlar dahil hiçbir imajda sinyal sorunu yaşamadım
![]() |
|
|
|
![]() |
| Tags: frekans, tuner, turksat |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bulunamadi, dm800, kanal, sinyal |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|