|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
İkinci el DM800 HD cihaz aldım. Orjinal dediler ama sanırım klon. Motorlu çanak kullanıyorum. Usals ayarlarını yaptım. Uydulara dönmede sıkıntı yok. Paylaşım almada sıkıntı yok. SD kanalları açaraken ve değiştirirken hiçbir problem yok. HD kanalları 7 derecede bir kere izleyebildim. Tuner ayarlarını yapıyorum. Sonra uydu pozisyonlarını ayarlayıp kaydediyorum. Cihaz kapanıp açılınca bütün tuner ve pozisyon ayarları siliniyor. Usals kullandığımdan motor doğru konuma gidiyor. Ama HD kanallar açılmıyor. Gemini 4.70 kullanıyorum. Birde HD kanal seçiyorum. Açılmayınca SD Kanallara da döndüğümde onlarda da sinyal sıfıra düşüyor. Eutelsatta el ile aramaya girip HD kanalları arattırınca (DVBS2 falan yaptım anlatıldığı gibi) sıfır kanal buluyor. Bir kere HD leri buldu. O zaman açtı. Kapatıp açınca cihazı bir daha açmadı.
Bütün bu yazdıklarımdan haraketle sorun ne olabilir. Tuner gibi bir donanım hatasımı yoksa imaj ve addon bir yazılım ile düzelirmi. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
ustam cihazın arkasındaki soketler bile yerli yerinde değil. anlayan arkadaşlar klon olduğunu söyledi. ve malesef satıcıdan ne bilgi ne destek alamıyorum. yani kendi göbeğimi kendim kesmem gerekiyor. şimdi kutuyu söküp sime baktım. 2.01.. bootloader de 72 yükledim.
tüm sorumluluk benimdir. sorunuma yardımcı olacak bir imaj önerirmisiniz |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Bence En ıyisi bir servise götür bu tür prooblemleri ancak onlar halleder. ayrıca kimden almıssan ona sor veya geri ver, cihazı bu cihazla ılgılı arızalar çıktığını duydum. ok Kolay gelsin.
|
|
|
|
![]() |
| Tags: ayarlarini, dm800, kaydetmiyor, tuner |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ayarlarini, dm800, kaydetmiyor, tuner |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|