|
|||||||
| ŞİKAYETİM VAR Sikayet Bölümü. Her konuda hakkini ara |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 1
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar,
Sikayetten ziyada konusulan ve yazilan seylerin tutarsizligini aktarmak icin yaziyorum. Ismi lazimmi bilemiyorum ama simdilik onlarida rencide etmemek adina sakli tutuyorum. Bahsi gecen firmadan DreamBox 800HD sozum ona 1.kalite clone bi cihaz aldik. Cihazi kurmaya calistigimizda hic bir kanali bulamadi ve tuner hatasi verdi. Forumlarda arastirdik ve cihazin tuner arizasi olduguna kanaat getirip firmayi aradik dogal olarak cihazi istediler ama sagolsunlar ( bu noktada gercekten tesekkur etmek gerek ) problem basit kart-yuvasindan cikmis olayidir deyip cihazi acip slota karti takmamiza izin verdiler. (Garanti durumunu etkilemesin diye ozellikkle onlarin izinlerini istedik ) Problem su ki bu cihaz su anda 2.gunde bir ariza veriyor cihazin isinma sorunu yok demislerdi ama cihaz cok isiniyor, cihaz dinlenince kendine geliyor ve tekrar calismaya basliyor.. bazen kanal gecisleri mumkun olmuyor. Anlayamadik problem nedir, belkide kullanicidan kaynaklaniyordur bu yuzden direk firmayi suclamak istemedim. Tavsiyem bu tarz cihazlari almak istiyorsaniz mutlaka guvenilen ve bilinen bi yerden almaniz. Ucuz yada cok fazla soz veren firmalardan degil. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
arkadaşım sen satıcıların ne dediklerine bakma onlar satana kadar herşeyi derler ama arızalandımı bir dereden su getirler cihazın sım kaç oldugunu yazarsan sana şu vea bu imaj diye yardımda bulunabiliriz ısınma sorununa gelince maleseft klonlarda bu var bunun için cihazın içindeki fanı devre dışı birak ve leptop fanları var onlardan bir tane al altına koy bende öyle yapıyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kıdemi :
Merhaba... Ilginiz icin tesekkur ederim. Evet bende oyle yaptim, altina uclu bi laptop fani aldim su anda calisiyor. Cihaz benim olmadigi icin bisey diyemiyorum arkadasimin ve problemleri oldugu zaman cozmeye calisiyorum . Sim i nedir bilemiyorum ama su anda mevcut yazilimi ile birlikte isinma sorununa urettigimiz cozum ile calisiyor.
Tesekkuler |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
cihazını hemen ıade yoluna gıt o 1. sınıf klon degıl3. sınıfta olabılır bı kac zaman sonra daha cok basına ıs acıcaktır ozellıkle dm 800 alırken guvenıllır fırmaları tercıh edın..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
sevgili kardeşim elişnde fatura vs ire bilgiler varsa paylaş ki ben b ir zat bu işin peşine duşum bu aaleme rezi,l edil unutmaki bu tuyrde aladatan adiler cok vardir kararini ver elinde fatura vs bilgi varsa ben forum olarak sonuna kadar arkandayim ve 20 bın uye ye yaklaştik toplu ca mail bile atarim kimseden korkum pervap yoktur kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
yine tekrar soyluyorum aldiginiz uydu cihazin faturasi vs bilgiler varsa paylaşki ben de bu işin uzerinde durum msn adresim herşeyım mevcut bana herşekil ulaşa blirsin yeterki fatura vs ire bilgi paylaş msn Dreamboxdestek@msn.com kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kıdemi :