Geri git   Dreambox > Dreambox Destek FORUM > ŞİKAYETİM VAR

ŞİKAYETİM VAR Sikayet Bölümü. Her konuda hakkini ara

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 15. December 2011   #1
cyclone
Yeni Üye
cyclone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : cyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud of
Standart Dm800HD cihaz

Merhaba arkadaslar,
Sikayetten ziyada konusulan ve yazilan seylerin tutarsizligini aktarmak icin yaziyorum.
Ismi lazimmi bilemiyorum ama simdilik onlarida rencide etmemek adina sakli tutuyorum.

Bahsi gecen firmadan DreamBox 800HD sozum ona 1.kalite clone bi cihaz aldik.
Cihazi kurmaya calistigimizda hic bir kanali bulamadi ve tuner hatasi verdi. Forumlarda arastirdik ve cihazin tuner arizasi olduguna kanaat getirip firmayi aradik dogal olarak cihazi istediler ama sagolsunlar ( bu noktada gercekten tesekkur etmek gerek ) problem basit kart-yuvasindan cikmis olayidir deyip cihazi acip slota karti takmamiza izin verdiler. (Garanti durumunu etkilemesin diye ozellikkle onlarin izinlerini istedik )

Problem su ki bu cihaz su anda 2.gunde bir ariza veriyor cihazin isinma sorunu yok demislerdi ama cihaz cok isiniyor, cihaz dinlenince kendine geliyor ve tekrar calismaya basliyor.. bazen kanal gecisleri mumkun olmuyor.
Anlayamadik problem nedir, belkide kullanicidan kaynaklaniyordur bu yuzden direk firmayi suclamak istemedim.
Tavsiyem bu tarz cihazlari almak istiyorsaniz mutlaka guvenilen ve bilinen bi yerden almaniz. Ucuz yada cok fazla soz veren firmalardan degil.
cyclone isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15. December 2011   #2
gazili
Yeni Üye
gazili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Kıdemi : gazili has much to be proud ofgazili has much to be proud ofgazili has much to be proud ofgazili has much to be proud ofgazili has much to be proud ofgazili has much to be proud ofgazili has much to be proud ofgazili has much to be proud of

arkadaşım sen satıcıların ne dediklerine bakma onlar satana kadar herşeyi derler ama arızalandımı bir dereden su getirler cihazın sım kaç oldugunu yazarsan sana şu vea bu imaj diye yardımda bulunabiliriz ısınma sorununa gelince maleseft klonlarda bu var bunun için cihazın içindeki fanı devre dışı birak ve leptop fanları var onlardan bir tane al altına koy bende öyle yapıyorum
gazili isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17. December 2011   #3
cyclone
Yeni Üye
Kıdemi : cyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud ofcyclone has much to be proud of

Merhaba... Ilginiz icin tesekkur ederim. Evet bende oyle yaptim, altina uclu bi laptop fani aldim su anda calisiyor. Cihaz benim olmadigi icin bisey diyemiyorum arkadasimin ve problemleri oldugu zaman cozmeye calisiyorum . Sim i nedir bilemiyorum ama su anda mevcut yazilimi ile birlikte isinma sorununa urettigimiz cozum ile calisiyor.
Tesekkuler
Alt 21. December 2011   #4
lirix
Moderator
lirix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 14
Tecrübe Puanı: 12
Kıdemi : lirix has much to be proud oflirix has much to be proud oflirix has much to be proud oflirix has much to be proud oflirix has much to be proud oflirix has much to be proud oflirix has much to be proud oflirix has much to be proud of

cihazını hemen ıade yoluna gıt o 1. sınıf klon degıl3. sınıfta olabılır bı kac zaman sonra daha cok basına ıs acıcaktır ozellıkle dm 800 alırken guvenıllır fırmaları tercıh edın..
lirix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21. December 2011   #5
Servet
Süper Administratör
Servet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : Servet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud of
Servet - MSN üzeri Mesaj gönder

sevgili kardeşim elişnde fatura vs ire bilgiler varsa paylaş ki ben b ir zat bu işin peşine duşum bu aaleme rezi,l edil unutmaki bu tuyrde aladatan adiler cok vardir kararini ver elinde fatura vs bilgi varsa ben forum olarak sonuna kadar arkandayim ve 20 bın uye ye yaklaştik toplu ca mail bile atarim kimseden korkum pervap yoktur kolay gelsin
< ------------------------ Servet 'in İmzası ------------------------ >
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir

MSN Dreamboxdestek@msn.com

ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR.

Servet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21. December 2011   #6
Servet
Süper Administratör
Servet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : Servet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud of
Servet - MSN üzeri Mesaj gönder

yine tekrar soyluyorum aldiginiz uydu cihazin faturasi vs bilgiler varsa paylaşki ben de bu işin uzerinde durum msn adresim herşeyım mevcut bana herşekil ulaşa blirsin yeterki fatura vs ire bilgi paylaş msn Dreamboxdestek@msn.com kolay gelsin
< ------------------------ Servet 'in İmzası ------------------------ >
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir

MSN Dreamboxdestek@msn.com

ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR.

Servet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24. December 2011   #7
cyclone
Yeni Üye

Alıntı:
lirix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cihazını hemen ıade yoluna gıt o 1. sınıf klon degıl3. sınıfta olabılır bı kac zaman sonra daha cok basına ıs acıcaktır ozellıkle dm 800 alırken guvenıllır fırmaları tercıh edın..
Isim vermek istemiyordum ama guvenilir firmami degilmi bilmek isterim, uyduyu eksen uydudan aldik hatta fiyatlari birkac firmaya nazaran biraz daha farkliydi.

Eger sizlerde guvenilir firmalari yazarsaniz bilinclenmis oluruz. Tesekkuler.
Alt 24. December 2011   #8
cyclone
Yeni Üye

Alıntı:
Servet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yine tekrar soyluyorum aldiginiz uydu cihazin faturasi vs bilgiler varsa paylaşki ben de bu işin uzerinde durum msn adresim herşeyım mevcut bana herşekil ulaşa blirsin yeterki fatura vs ire bilgi paylaş msn Dreamboxdestek@msn.com kolay gelsin
Sevgili admin kardesim, Ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim, Cihazin faturasi her seyi sanal odeme maili var cunku kartan alindi .. Fatura yada ek bisey gelmedi.. diger arkadaslarinda dedigi gibi iade yoluna gidecegim. Olmadi sizinle paylasirim kendilerine de tepkimi bu sekilde gostermis olurum. Ama ilk mesajimda da belirttigim gibi cihazi bir arkadasim satin aldi, onunla paylasacagim ve bir kez daha ilginiz icin size tesekkur ediyorum.
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
cihaz, dm800hd

Seçenekler
Stil

Forum Jump