|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dreambox 800 3 Çanak Coklu lnb 8 li Dayzek Ayari Resimli anlatim cogu forumda gordumki yanliş anlatilmiş ve bazi hatalar bulunmakta burda bizim anlaticagimiz olay 3 canakta 6 Lnb ve 8li Dayzek ayarini anlatmaya calişacagim umarim işinize yarar kanal hatasi almamaniz için atlanta yada multibox Dayzek kullanmanizi oneririm
Menu kurulum ![]() Uydu Yapilandirma gir ![]() Tuner ayarlari giriyoz ![]() Gelişmiş seçç ![]() Onemli bolumlere geldik burda cok onemli bir konu şu hizli Dayzek ve tuneburs yok diyorus ama şunu unutmayin Dayzek tipi 1.1 olucak bu cok cok onemli diyer resimlerde aynıdir 1 Turksat ![]() Yukarida yazdigim gibi ayni işlem 2 Hotbird ![]() 3 W3 Ama bende w3 ile sirus ayni lnb yani lnb 3 den gelir o yuzden sirus ve w3 ayari ayni olmalidir ![]() 4 astra sirus yukrdada yazdigim gibi w3 ile ayar ayni lnb tipi 3 ![]() 4 Astra 1h/kr ![]() 5 eurobird ![]() 6 w2a ![]() burda cok cokonemli konu şu ornek olarak yazi vereyim bu şekılde olmiyacak ZATEN KİRMİZİ YAZİYLA ANLATMAK İSTEDİM Yapilandirma $ekli ==gt;gt; advanced Uydu == TÜRKSAT 2A/3A 42° Voltaj Modu === Poloarizasyon Ton Modu ===== bant LNB ===== LNB 1 DiSEqC $ekli === 1.1 Toneburst ===== Hicbiri Bagliolan DiSEqC Emri AA Burda onemli alan aa demiyecez yok diyecez Hizli DiSEqC === Hayir Sirayi Tekrarla ==Hayir Komut Dûzenlemek committed,uncommittes,toneburst Bagimsiz DiSEqC emri == Input 1 DiSEqC Tekrarlayici === Hicbiri LOF ================= Beynelminel LNB Ayrilmis Voltaj ====== Hayir Asil olmasi gereken ayar Yapilandirma Şekli == advanced Uydu ================== TÜRKSAT 2A/3A 42° Voltaj Modu =========== Poloarizasyon Ton Modu ============== bant LNB ================== LNB 1 DiSEqC $ekli ========== 1.1 Toneburst ============= Hicbiri Bagliolan DiSEqC Emri = yok Hizli DiSEqC ========== Hayir Sirayi Tekrarla ======= Hayir Komut Dûzenlemek ====== committed,uncommittes,toneburst Bagimsiz DiSEqC emri == Input 1 DiSEqC Tekrarlayici ===Hicbiri LOF ============Beynelminel LNB Ayrilmis Voltaj ==Hayir Unutmayin ki benim yaptigim işlem sadece yardimci olmak zaten gereken butun bilgileri yazdim alinti yapacak arkadaslar alinti diye belirtirseniz sevinirim NOT ONEMLİ BU AYARİ YAPTIKTAN SONRA ORNEYİN BENDEKİNİ SOYLUYORUM ASTRA 1KR MANUEL ARAMA YAPTİGİMDA 186 KANAL CİKTİ AMA BURDA DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN ŞU AYNI TARAMIYI TEKRAR YAPMAK YANİ 2 DEFA ARAMA YAPAM GEREKIYOR KOLAY GELSİN |
|
|
|
| Servet Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | iismail (1 hafta önce) |
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Konular: 20
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine ve emegine saglık kardeşim güzel bir çalışma olmuş senden dahada iyi çalışmalar bekliyorum
saygılar |
|
|
|
| BARON* Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | iismail (1 hafta önce) |
![]() |
| Tags: 800, anlatim, ayari, canak, coklu, dayzek, dreambox, lnb, resimli |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 800, anlatim, ayari, canak, coklu, dayzek, dreambox, lnb, resimli |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|