|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam arkadaşlar BİZZAT KENDİ ÇALIŞMAMDIR saygılar
Dreambox 800 hd pvr klon estar sim 3 fansız cihazdan kullanılam image gemini nin estar sim converter ile dönüştürülen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu yazılımdır cihazımıza ilk önce enigma2-plugin-extensions-gp3flashbackup_1.5.1-20101213-r0_mipsel bu plşugini kurun ister burdan indirin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ister tuniasat addons tan plugini kurduktan sonra cihazı yeniden başlatın ve usb ye flaş belleği takın gelelim yedek alma işine menü eklentiler gp3 flashbackup yedekleme konumu internal flash media usb belleğin ismi OK YEŞİL TUŞ SONRA yedeklemeyi başlatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() By [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] at 2011-04-26 Not alintidir |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Merhabalar sayın servet bey bu yararlı bilgilerinden dolayı size sahsım adına teşekkür ederim dm 8000 hd pvrde bu uygulamayı yaptım ne yaptıysam olmadı nerede yanliş yapıyorum problem nedir bilemedim bir türlü yedek alamadım bu konuda bizleri aydınlatırsanız çok makbule gececektir siz forum yöneticileri vede forumdakı bilgili arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum hepinize kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgili kardeşim elbette yardımcı oluruz takıldıgın bolum ne dir onu ban tam acikca yazkı elimden gelenı yapayım zaten resımlı anlatan arkadas bır cok şeyı anlatmiş bu arada calişmayı yapan arkadasa sonsuz teşekurler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Mesajıma hemen yanıt verdiginiz için teşekkürler servet bey problem Backup alma dreambox sa yaptıgım bütün uygulamaları başka bir nfi atmadan yedeklemek istiyorum usb flahs şa resimi aynen uyguladım
extensions-gp3flashbackup_1.5.1 extensions-gp3flashbackup_1.5.4 ipk ları yükledim yesil tusa bastıgımda kaydet dedigimde tekrar yedekleme konumuna dönüyor flahsBackup işlemı yapmıyor yedekleme işlemi basarısız oluyor bilmem anlatabildimmi şize kullandıgım nfı DM 8000 HD PVR: Newnigma2 v3.2.1 tesekkürler kolaygelsin Konu prodigi tarafından (12. June 2011 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Merhabalar servet bey malesef olmadı söyleki usb flahs takıyorum 8000 hd ye tabiki pc de usbye bir isim veriyorum atıyorum A usb sonra eklentıler gp3 flahs backup sizin yaptıklarınızı aynen uyguluyorum ınternal flahs /media /burada benım adlandırdıgım usb yok yanlız problem usb görmüyorum dream üzerinde isim verdigim usb yok bunu nasıl yapacagım dream üzerinde format atma var mıdır usb ye mesajınızı bekliyorum degerli arkadaşlarım vede forum yöneticileri kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Şunları adım adım yazarsanız iyi olacak!... Hepimizin sorunu çözülür!. DM800 HD PVR orijinal aynı sorun usb flash bellek görünmüyor. Eğer belleği mount etmek gerekiyorsa nasıl yapılacak.. Yardımlarınız için tşkler enigma:2010-12-16-3.0 Image: Release 3.0.3.2010.-12-16
saygılar John |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Alıntı:
|
|