|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dreambox 800 hd Newnigma2 imagede ayarlar ve cccam nasil kurulur aktif edilir vs tÜm bilgiler mevcut dosya pdf formatında olup almanca anlatilmiştir resimler muvcuttur uploadlar bana aittir 2 adet link eklenmiş istediyiniz linkten yukleye blirsiniz
Teşekur mesaji yazarken harfleri kelimeri dogru kullanalim kolay gelsin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| Servet Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 9 Kisi: | akrep8 (13. March 2012), cevdetgullu (3. April 2012), Cypriotum ( 4 Gün önce), koralibuyuk (1 hafta önce), mcetinkayali (8. March 2012), osonmez05 (11. April 2012), sait0202 ( 9 Saat önce), venorin (1 gün önce), xxmertcan57xx (1 hafta önce) |
|
|
#5 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uatan utan yaşindan başindan utan ben okadar emek verdım buna kendım uploat ettım kendım bir zat ugraştım bir cavap yazmak zormu yaziklar olsun sana ve seningibi insanlara siz boyle yapın ben banlarım sizin gıbı zıhnıyetı kotu ınsanlar herzaman vardir var olmaya devam ederler gidin obur forumlara konu acarsınız cevap gelmez oysa bız burda anında cevap anında yardım okadar yardım ettıyım ınsan varki hatti hesabı yok kolay gelsin
|
|
|
|
| Servet Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | cevdetgullu (3. April 2012) |
|
|
#10 |
|
|
teşekkürler
|
|
|
|
| lazoğlu Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | xxmertcan57xx (1 hafta önce) |