|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
dm 800 hd pvr e-star sim v1.0 cihazıma geçenlerde yeni kanal listesi atmak istedim... attıktan sonra ne olduysa ağa baglanan canavar gibi çalışan cihaz tuhaflaştı ve ağ a baglanmamaya basladı.. ip ve dns problemi veriyor testlerde.. modem ve cihazda her türlü ip ayarlarını deneyip buralarda yazılanlarıda okuduktan sonra çözümü bulamadım.. bu arada internet kablomu ondan çıkartıp diğer cihazıma taktığımda anında internete bağlanıyor cihazı tekrar kendi iç yapısından fabrika ayarlarına döndürdüm ama nafile.. ustalar yardım bekliyorum.. SaygıLarımLa
|
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Konular: 63
Tecrübe Puanı: 12
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
rica etsem nasıl atacağımı iyice bir tarif edermisin dramup var rs32 kablom var uğraştım ilk yeşil şeridi doldurdu kaldı hiç yazı çıkmadı çıksa tıklayıp dosya seçicem 2 saat bekledim tık yok bir yardımcı olursan sevinirim saygılar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
flash yazızı çıktı dosyayı seçtim bir saatte yükledi bitti yrım saat bekledim alttaki exsit yazısı bir türlü yanmadı yani kapatmak için belirmedi bende cihazı fişten çekip tekrar taktım ama hiç bir gelişme olmadı tv de logo çıkar diye bekledim oda yoktu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
backup attım sonunda kanallarda gitti cihaz açılıyor menü çıkmıyor çıksa kanal arattıracam internete bağlanmıyor edit le yüklesem kablolu limitsiz internet kullanıyorum diğer cihaz aynı kabloyu takar takmaz bağlanıyor bir yardım lütfen
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
arkadaşlar nete bağlandım kanallrı taratıyorum bulmuyor hazır liste yükledim transponderde yayın yok diyor cihaz dreambox 800hd pvr sim 1 kanal taratıyorum kanal bulmuyor tek uydu türksatı taratıyorum direk tek kablo bağlayıp yine bulmuyor hazır kanal listesi yüklüyorum değişen bişi yok (transponderde yayın yok diyor ne yapacağımı şaşırdım bilen ve yahut başından geçen bir arkadaşımız varsa lütfen yardımcı olsun saygılar
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
arkadaşlar ben sorunu çözdüm cihazım açıldı ve şu an çalışıyor yardımcı olan tüm arkadaşlara çok çok tşk ederim benim durumuma düşen arkadaşlara yardımcı olmak için nasıl yaptığımı yazıyorum bilerek yanlış yazılım attım cihaz çöktü sonra v76 kurtarma yazılımı ile cihazı tekrar açtım sıfırdan yeniden yapılandırdım oldu ilgilenen herkese çok çok tşk ederim
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 800, dreambox |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|