|
|||||||
| Dreambox Resimli Anlatimlar Dreambox Resimli Anlatimlar Dreambox Gnel paylaşim |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DREAMBOX - ADSL MODEM - PC AYARLARI
Düz ethernet kablosu ile PC'nizi modeme bağlayıp internete bağlanmak için gerekli modem ayarlarını yaptıktan sonra dreambox'u da düz ethernet kablosu ile modeme bağlayın. ![]() Modemin IP sinin 192.168.0.1 olarak ayarlandığınızı varsayalım. PC AYARLARI (XP i?in): Ağ bağlantğlarım ----------------> Ağ bağlantğlarını görüntüle --------------------> Yerel ağ bağlantısı (üzerinde sağ tıklayıp) ----------> özellikler------------> internet iletişim kuralları (TCP/IP) (seçip) ---------> özellikler-------------------> resimdeki ayarları yapın -----------> tamam diyerek çıkın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PC yi yeniden başlatın. DREAMBOX AYARLARI: setup ----> expert setup ----> communication setup----> resimdeki ayarları yapın.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hafızaya Aldıktan Sonra Kapatın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
hocam merhaba dreambox 500 kullan?yorum ama ben interneti komsudan svich ile al?yorum nas?l yapmam gerekir bilgi verirmisin eve sadece bir kablo geliyor oda sivichten geliyor tesekk?rler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
hocam tesekk?rler.birde rs232 kablosuyla makinaya kanal yollamak istiyorum dreambox edit veya flasvizard program?yla ne yapt?msa atamad?m nas?l yapmam gerekiyor baska programm? laz?m yada internetle bir alakas? varm? kanal yuklemen?n.tesekk?rler
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Hocam, Bende vodafone modem var,ama PC yok Acaba Dreambox'ın internet soketine direk girsem güncelleme yapabilirmiyim?Başka bir çözüm önerir misin?İlla PC olması mı gerekir?Yardımlarınızi i.gunyuzlu@cinergroup.com.tr e- posta'ma bekliyorum.İyi çalışmalar
|
|
|
|