Geri git   Dreambox > DREAMBOX > DREAMBOX EMULATORS

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil

Konu LUTFİ 1 tarafından (2. April 2012 Saat 06:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: 1.mesaja yenı link verilmiştir
Alt 27. November 2011   #1
LUTFİ 1
Moderator
LUTFİ 1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 56
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : LUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud of
Thumbs up Dreambox Biss Keys -OK-

merhaba arkadaşlar. uzun zamandır bir çok bi ss kanalı izleyemiyoruz ancak bende bir yerden alıntı yapıyorum ve evde kendim az evvel bizzat denedim ve sonuç %100 ok..çalışmayı yapan arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. yalnız geminide çalışıyor ve nemesiste çalıştıramadık...

Sevgili @arkadaşlar !
Kısaca sizlere BI SS kanalları hakkında bilgi vermek istiyorum.Lütfen dikkatlice okuyunuz !!!

• İlk mesajda yer alan softcam.kèy dosyası ile Türksat (42.0°E) Spor kanalları SID çakışması haricinde full açıktır.NTV Turkey, Georgian TV, TRT, TV8 kanalları SID çakışması olduğu için hangisi en üstte alınırsa o açılır.

NOT!!! Aşağıdaki kanalları açmak için önce bu radyoların cihazda olmasına dikkat ediyoruz.Sonra izlemek istediğimiz kanalın üzerine gelip tetikleme yapacak olan radyoya geçiyoruz, akabinde tekrar şifreli kanala zaplıyoruz.Unutmayalım !!!!

-11792 H 16000 5/6 (42.0°E) Romantic Radyo & Basket kanalını tetikleme yapar.
-11862 H 27500 5/6 (42.0°E) Pal Station Radyo & NTV Spor kanalını tetikleme yapar.

• NBA TV: İlk olarak Basket kanalını açıyoruz sonrasında, Radyoya girerek (Radyo modu) veya Radyo buketinden 11791 H 16000 5/6 Romantik Radyo yu buluyoruz.Sonra bu kanal üzerinde hiç bir yere zaplamadan Basket kanalına (TV moduna) geçiyoruz ve işlem tamamlanıyor.

• NTV SPOR: İlk olarak La Liga kanalını açıyoruz sonrasında, Radyoya girerek (Radyo modu) veya Radyo buketinden 11862 H 27500 5/6 (42.0°E) Pal Station Radyo yu buluyoruz.Sonra bu kanal üzerinde hiç bir yere zaplamadan Spor kanalına (TV moduna) geçiyoruz ve işlem tamamlanıyor.

• DHA Feed (11804 V 24444 5/6) kanalı direkt olarak açılır.Hiç bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

• Bundesliga ve F1 (11919 V 24444 3/4) kanalı direkt olarak açıktır.Başka kanala zap yamaya gerek yoktur.

• Dreambox softcam dosyalarını "var/kèys" içerisine atın ve CH MOD değerini "755" yapın.
• Dosyalar üzerinde bu "755" mod sayısının anlamı belli kısımlara "okuma, yazma veya çalıştırma" gibi belli yetkiler vermektir.

dosyayı var/keys içine atıp chmod 755 yapıyoruz arkadaşlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Attached Files
Dosya tipi: rar constant.rar (2,1 KB (Kilobyte), 1 views)
< ------------------------ LUTFİ 1 'in İmzası ------------------------ >
PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..

LUTFİ 1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28. November 2011   #2
hurzati
Üye
hurzati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Kıdemi : hurzati has much to be proud ofhurzati has much to be proud ofhurzati has much to be proud ofhurzati has much to be proud ofhurzati has much to be proud ofhurzati has much to be proud ofhurzati has much to be proud ofhurzati has much to be proud of

ben de bir ilave yapmak istiyorum.
ntv spor, doğuş gurubundaki intercomm radyo kanalı tetikleyici olarak kullanılarak açılıyor.
hurzati isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28. November 2011   #3
TIRTIL
Üye
TIRTIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : TIRTIL has much to be proud ofTIRTIL has much to be proud ofTIRTIL has much to be proud ofTIRTIL has much to be proud ofTIRTIL has much to be proud ofTIRTIL has much to be proud ofTIRTIL has much to be proud ofTIRTIL has much to be proud of

Şu anda denedim intercomm dan açılmıyor.Ancak TRT1 HD şu kapalımı açıkmı bilmiyorum ama trtHD yi seyrediyorum
TIRTIL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28. November 2011   #4
LUTFİ 1
Moderator
LUTFİ 1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 56
Kıdemi : LUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud ofLUTFİ 1 has much to be proud of

ben kendim denedim acıldı herhangi bir sorun yok
< ------------------------ LUTFİ 1 'in İmzası ------------------------ >
PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..

LUTFİ 1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28. November 2011   #5
halus61
Üye
halus61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : halus61 has much to be proud ofhalus61 has much to be proud ofhalus61 has much to be proud ofhalus61 has much to be proud ofhalus61 has much to be proud ofhalus61 has much to be proud ofhalus61 has much to be proud ofhalus61 has much to be proud of

denedim acıldı bir sorun yok teşekkürler
halus61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
dreambox, key, sorunu

Seçenekler
Stil

Forum Jump