Geri git   Dreambox > DREAMBOX > DREAMBOX GENEL

DREAMBOX GENEL Dreambox Resimli Anlatımlar, Açıklamalar ,Yardım

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil

Konu Servet tarafından (9. January 2011 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir..
Alt 29. March 2010   #1
Servet
Süper Administratör
Servet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : Servet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud of
Servet - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Dreambox CCcam Server Kurulumu

]cihaz olarak dm500s ve ımage olarak tdw modem olarak airtıes dns saglayacısı olarak no-ip yı anlatımda kullandım.ilk yapacagımız ıs cıhazımızda mavi tusa basarak cccam kurulumu eger kurulu ıse ve aktıf ıse asagıdakı resımdekı goruldugu gıbı olur.yoksa mavı ardından kırmızı tus addonsa gırıp ındırebılırsınız

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

bu kısımda cıhazın nete gırmesı ıcın yapılan ıp ayarları bu menuye menu kurulum uzmankurulum ıletısım ayarlarına gırerek ulasırsınız.ve en yukardakı ip dreamboxun ıp sıdır bu ıp modeme gırıs ıpsınden yuksek bı ıp olarak olusturmanız lazım ornegın benım modem gırıs ıp 192.168.2.1 ve ben 192.168.2.46 yaptım yanı en son rakam 1 den buyuk bı sayı yazmanız lazım.netmask yazan yerı resımde goruldugu gıbı yapın.nameserver ve gateway ıse modeme gırıs ıpnızdır dıger yerler resımdekı gıbı olsun ve kaydedın

sımdı ıse [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uye oluyorsunuz dns ıcın ve sonra host/redirects tıklıyoruz

ve resımde dreambox-tr yazdıgım yere kendınız bı dns adı yazıyorsunuz.ordakı hali dreambox-tr.no-ip.biz oluyor ve bunu yaptıktan sonra en asagıda createhost tıklıyoruz

sıra geldı modemde port acmaya dreame verdıgım 192.168.2.46 nolu ıpye aırtıes modemde gırısı yaptım ve 12000 tcp portunu actım ve portun aktıf olması ıcın modemı kapayıp acmanız lazım

simdi ise [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] programı ıle dreame gırıs yaptım program ve kullanımı forumda mevcut ve gordugunuz gıbı resımde tdw serverı ıcın bı F satırı actım.

daha sonra örnekte verdıgım dns adı dreambox-tr.no-ip.biz olarak acmıstım no-ip de.
ve o F satırına gore
C: dreambox-tr.no-ip.biz 12000 ahmet mehmet no { 0:0:2 }
bu satırı bana pm olarak acacaksınız ve ben sıze gonderdıgım C satırını resımde gordugunuz F satırının altına kopyalayın dıkkat etmenız gereken nokta
kopyaladıgınız satırın önunde kare ısaretı olmayacak tıpkı resımdekı F satırının önunde hıc bı seyın olmadıgı gıbı

ve son olarak serverın calısıp calısmadıgını kontrol etmek ıcınde ımazanda gordugunuz adreste dreamıp yazan yere kendı dreamboxunuzun ıp sını yazacaksınız ben 192.168.2.46 yazmıstım ve gırıs yaptıgımızda clıents bıze baglananları gosterır.eger ornektekı seyler gercek osaydı connected clıents:1 yazardı ve ahmet baglı dıye ısmını ne kadar sure baglı oldugunu gorurduk.ayrıca adres uzantısına servers yazarak veya sayfada tıklayarak server alıp almadıgınızı kontrol edebılırsınız.

burdan ındirın -->[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ayrıca son bı not bunlar benım kullandıgım ekıpmanlardır aynısı yazmayınız her modemınkı farklıdır.ona dıkkat edınız.ve degısken ıp kullananlar modemı kapayıp actıklarında ıp lerı degıtıgınde clıentslerın off olmaması ıcın forumda inadyn hakkında bılgı edınsınler ve cıhazlarına kursunlar

İNADYN AYARLAMA

TDW imagede mavı ardından sarı tusa basın ve ag secımlerıne gırın

sonra inadyn setup gırın

ve

1.HOSTNAME: DNS ADI
2.USER: DNS KAYIT OLDUGUN MAİL ADRESİ
3.PASS: DNS SAGLAYICINDAKI GİRİS SİFRESİ
4.DYNDNS SYSTEM: ÖRNEKTE NO-İP YE AYARLANMIS SIZ HANGISINI KULLANIYORSANIZ ONU SECIN
diger yerlerı resımde goruldugu gıbı yapın en son mavi ıle kaydeıp yesil ile caliştirin ve cıhazı reboot yapın tam kapama ve cıhaz acıldıgında tekrar aynı yere gırın ve
STATUS: AKTIV yazacak
İP: kısmında ip numaranız gorunecek

Not: @cemil2006 dan alıntıdır
< ------------------------ Servet 'in İmzası ------------------------ >
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net

Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir

MSN Dreamboxdestek@msn.com

ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR.

Servet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 9. May 2010   #2
yavano
Yeni Üye
yavano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : yavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud of

eline saglik

Konu Servet tarafından (9. January 2011 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir..
yavano isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 9. May 2010   #3
yavano
Yeni Üye
yavano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1
Kıdemi : yavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud ofyavano has much to be proud of

arkadaşım bişey soracam bir tane server yayını iki makinada seyredilirmi yani şöyle diyeyim bir arkadaşımda paralı server var bende onun server ayarlarını benim makinaya yüklesem aynı serverden bende seyredebilirmiyim
yavano isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 9. May 2010   #4
Servet
Süper Administratör
Servet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : Servet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud of
Servet - MSN üzeri Mesaj gönder

hayir olmaz serverı veren adam fark eder 2 ci konu ise aldıgın clien share ozelliyi yoktur ok
< ------------------------ Servet 'in İmzası ------------------------ >
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net

Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir

MSN Dreamboxdestek@msn.com

ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR.

Servet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10. May 2010   #5
kirpi
Yeni Üye
kirpi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Kıdemi : kirpi has much to be proud ofkirpi has much to be proud ofkirpi has much to be proud ofkirpi has much to be proud ofkirpi has much to be proud ofkirpi has much to be proud ofkirpi has much to be proud ofkirpi has much to be proud of

teşekkür ederim
kirpi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14. May 2010   #6
kidris
Üye
kidris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : kidris has much to be proud ofkidris has much to be proud ofkidris has much to be proud ofkidris has much to be proud ofkidris has much to be proud ofkidris has much to be proud ofkidris has much to be proud ofkidris has much to be proud of

tşk...tşk...
kidris isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16. May 2010   #7
zemheri
Yeni Üye
zemheri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : zemheri has much to be proud ofzemheri has much to be proud ofzemheri has much to be proud ofzemheri has much to be proud ofzemheri has much to be proud ofzemheri has much to be proud ofzemheri has much to be proud ofzemheri has much to be proud of

teşekkür ederim
zemheri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16. May 2010   #8
hüs
Üye
hüs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : hüs has much to be proud ofhüs has much to be proud ofhüs has much to be proud ofhüs has much to be proud ofhüs has much to be proud ofhüs has much to be proud ofhüs has much to be proud ofhüs has much to be proud of

teşekkür ederim.(danke)
hüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16. May 2010   #9
salih_1907
Yeni Üye
salih_1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : salih_1907 has much to be proud ofsalih_1907 has much to be proud ofsalih_1907 has much to be proud ofsalih_1907 has much to be proud ofsalih_1907 has much to be proud ofsalih_1907 has much to be proud ofsalih_1907 has much to be proud ofsalih_1907 has much to be proud of
salih_1907 - MSN üzeri Mesaj gönder

tesekkkurlerrrrr
salih_1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16. May 2010   #10
yasin 50
Yeni Üye
yasin 50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : yasin 50 has much to be proud ofyasin 50 has much to be proud ofyasin 50 has much to be proud ofyasin 50 has much to be proud ofyasin 50 has much to be proud ofyasin 50 has much to be proud ofyasin 50 has much to be proud ofyasin 50 has much to be proud of

teşekkürler
yasin 50 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , , ,

Bookmarks

Etiketler
cccam, dreambox, kurulumu, server

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 18:35.