Geri git   Dreambox > DREAMBOX > DREAMBOX GENEL > Dreambox 800 HD

Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 23. September 2011   #1
cemil2004
Yeni Üye
cemil2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : cemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud of
Standart dreambox çöktü

Arkadaşlar dreambox açılmayınca yeni bir yazılım attım..Bununla beraber iyice sistem çöktü..dreamup programı ile serial porttan yükşlemeye çalışıyorum fakat bağlantı kurup tam benden dosya isteyecek konuma geldiğinde resimdeki hataları veriyor.Bu sebeple üzerine yeni bir yazılım atamadım...Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum....

Resimler linkndedir.....

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cemil2004 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23. September 2011   #2
bluviaggiatore
Üye
bluviaggiatore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 86
Tecrübe Puanı: 13
Kıdemi : bluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud ofbluviaggiatore has much to be proud of

Merhaba aşağıdakileri deneyiniz lütfen ;
1.yazılımı attınız ve ön panelde error veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi hata mesajları var vede ihazımıza ıp den bağlanamıyoruz.
2.yapacağımız ikinci olarak DreamUP V1.3.3.4 programıyla com porttan bağlanıyoruz .flash
3. aşağıya linkinten dosyları indiriyoruz
m. secondstage-dm800-69.nfi veya 72.nfi olan dosyalarımızdan birini dreamup la cihazımıza atıyoruz.hemen 1-2 saniyede tamam.cihazımızı şimdi açabiliriz.
4.ister yeniden yazılım yükleyin browserden isterseniz işlemimize devem edelim ufak bir ayrıntı kaldı,
5.tuneri tanıtabilmemiz için, çünkü cihazımız açıldığında bir hata verecek.. hardware could not be verified.please contact dream multimedia support. tuner hatasıdır.çözümü dvb module yüklemekdir.temp içine atılcak cihazdan manuel yada telnet ten şu komutu vererek yükleyeceğiz ipkg install /tmp/*.ipk orjinal olanlar ona göre klon lar ona göre yükleyecek
flashfxp ile cihazımıza bağlanıyoruz ve lib\modules\***\extra ya giriyoruz ve vermis oldugum dosyadaki bcm7401.ko ve stb-core.ko dosyalari
boxun icine atiyoruz ve üzerine hepsini yazdiriyoruz.
6.Yükleme bittikten sonra CHMOD 644 veriyoruz.cihazımızı hem kurtarmış hem vakitten kazanmış hemde patchlemiş oluyoruz..
7.patchleme işini geçelim bir saat dreamupla cihazı kurtarmaktan iyidir.ıpyi gördüğümüzde hemen yenibir klon yazılım yüklyebiliriz bir kaç dakika içinde...
6. sonra cihazımızı yeniden başlatacağız. yani restart.
bluviaggiatore isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23. September 2011   #3
cemil2004
Yeni Üye
cemil2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1
Kıdemi : cemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud ofcemil2004 has much to be proud of

Bu makaleyi okudum fakat bendeki sıkıntı ikinci resimde hata da görüldüğü üzere hata verdiği zaman hataya ok dediğim zaman flash butonu aktif olmuyor bu sebeple yazılımı cihaza atamıyorum.....
cemil2004 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27. November 2011   #4
nakz
Üye
nakz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Kıdemi : nakz has much to be proud ofnakz has much to be proud ofnakz has much to be proud ofnakz has much to be proud ofnakz has much to be proud ofnakz has much to be proud ofnakz has much to be proud ofnakz has much to be proud of

Alıntı:
cemil2004 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu makaleyi okudum fakat bendeki sıkıntı ikinci resimde hata da görüldüğü üzere hata verdiği zaman hataya ok dediğim zaman flash butonu aktif olmuyor bu sebeple yazılımı cihaza atamıyorum.....
Aynaı problem bende de oldu sorununu nasıl çözdün? Anladığım kadarıyla flash çöktü. tekrar nasıl getirebildin?
nakz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: ,

Bookmarks

Etiketler
coktu, dreambox

Seçenekler
Stil

Forum Jump