Geri git   Dreambox > DREAMBOX > DREAMBOX GENEL > Dreambox 800 HD

Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 8. June 2011   #1
akrep8
Üye
akrep8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : akrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud of
Standart Dreambox HD 800 de Kumandadan Buket oluşturma,Buketleri düzenleme,kanal taşıma nasıl yapılır.(Resimli Anlatım.)

Dreambox HD 800 de Kumandadan Buket oluşturmaBuketleri düzenlemekanal taşıma nasıl yapılır.

Merhaba arkadaşlar.Sizlere Dreambox HD 800 cihazlardakumanda ileBuket oluşturmaBuketlerde düzenleme yapmak ve kanal taşıma ile ilgili kısa bilgiler vermek istiyorum.
Önce kumandamızda kullanacağımız tuşları görelim.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1.Herhangi bir kanal açıkkenİleri tuşuna basınca alttaki menü ekrana gelir.Yani buketteki kanal listesi.

2.Bu ekrandayken menü tuşuna basarsakalttaki menü ekrana gelir.

Bu ekrandan buketlere kanal eklemekanal silme ve kanal taşıma işlemlerini yapabiliriz.
3.İleri tuşundan sonra mavi renkli tuşa basarsak alttaki ekran görünür.

4.Bu ekranda iken menü tuşuna basarsak alttaki ekran görünür.

5.Evet buket oluşturma buket veya kanal silme ve kanal taşıma işlemlerini yapabiliriz.
Exit tuşunu kulanıp Tüm menülerden çıkıp Televizyon izlerken.Herhangi bir kanal açıkken menü tuşuna basınca alttaki ekran görünür.

Herhangi bir kanal açıkken mavi tuşa basarsak alttaki ekran görünür.

Herhangi bir kanal açıkken yeşil renkli tuşa basarsak alttaki ekran görünür.

Cihazı Benim gibi yeni alanlar için Genel bir bilgi olması amacı ile bu bilgileri veriyorum.
Hiçbir forumda bu tür bir açıklama göremediğim için hazırladım.
Bilmediğiniz veya emin olmadığınız herhangi bir işlem yapmayınız.
Umarım Genel bir bilgi verebilmişimdir.Cihazınızı güle güle kullanınız.
< ------------------------ akrep8 'in İmzası ------------------------ >
Saygılarımla.....akrep8
akrep8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 9. June 2011   #2
eaglemania
Çalışkan Üye
eaglemania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 5
Tecrübe Puanı: 12
Kıdemi : eaglemania has much to be proud ofeaglemania has much to be proud ofeaglemania has much to be proud ofeaglemania has much to be proud ofeaglemania has much to be proud ofeaglemania has much to be proud ofeaglemania has much to be proud ofeaglemania has much to be proud of

Eline sağlık.
eaglemania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12. September 2011   #3
akrep8
Üye
Kıdemi : akrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud ofakrep8 has much to be proud of

Bilensat.com a da bu içeriği ben yükledim.Çalıntı değildir.
Saygılarımla.....akrep8
Alt 16. November 2011   #4
goleli
Yeni Üye
goleli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Kıdemi : goleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud of

teşekkürler akrep ancak ben kanal menüsünü açtığımda sizde görünenlerin yarısı bende yok sadece buket ekle transprtlar ve ebeveyn kontrol çıkıyor yanlış bi işlemmi yapıyorum
goleli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16. November 2011   #5
goleli
Yeni Üye
goleli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : goleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud ofgoleli has much to be proud of

teşekkürler akrep ancak ben kanal listesi menüsünü açtığımda sizde görünenlerin yarısı bende yok sadece buket ekle transprtlar ve ebeveyn kontrol çıkıyor yanlış bi işlemmi yapıyorum
goleli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17. November 2011   #6
akrep8
Üye

Büyük bir ihtimalle yanlış tuşlara basıyorsunuz.Tuş sıralamasında değişiklik yapmadan,anlatıldığı sıra ile tuşlara basarsanız görünen menü çıkar.Tuş sıralaması önemlidir.
Saygılarımla.....akrep8
Alt 21. December 2011   #7
mustafa35cuz40
Yeni Üye
mustafa35cuz40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : mustafa35cuz40 has much to be proud ofmustafa35cuz40 has much to be proud ofmustafa35cuz40 has much to be proud ofmustafa35cuz40 has much to be proud ofmustafa35cuz40 has much to be proud ofmustafa35cuz40 has much to be proud ofmustafa35cuz40 has much to be proud ofmustafa35cuz40 has much to be proud of

teşekkürler arkadaşımmmmmmmmmmmmm
mustafa35cuz40 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 6. January 2012   #8
chelik72
Yeni Üye
chelik72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : chelik72 has much to be proud ofchelik72 has much to be proud ofchelik72 has much to be proud ofchelik72 has much to be proud ofchelik72 has much to be proud ofchelik72 has much to be proud ofchelik72 has much to be proud ofchelik72 has much to be proud of
Standart yeni kanal ekleme ve zaman soronu

slm arkadaşlar , yeni kanal nasıl ekleniyor ? birde zaman sornunu nasıl aşıyorsunuz saat yanlış . Bu Bilgiyi paylaşacak bir babayiğit aranıyor )
chelik72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , , , , , , , , , , ,

Bookmarks

Etiketler
800, anlatim, buket, buketleri, dreambox, duzenleme, kanal, kumandadan, nasil, olusturma, tasima, yapilirresimli

Seçenekler
Stil

Forum Jump