|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Dreambox HD 800 de Kumandadan Buket oluşturma Buketleri düzenleme kanal taşıma nasıl yapılır.Merhaba arkadaşlar.Sizlere Dreambox HD 800 cihazlarda kumanda ile Buket oluşturma Buketlerde düzenleme yapmak ve kanal taşıma ile ilgili kısa bilgiler vermek istiyorum.Önce kumandamızda kullanacağımız tuşları görelim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1.Herhangi bir kanal açıkken İleri tuşuna basınca alttaki menü ekrana gelir.Yani buketteki kanal listesi.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2.Bu ekrandayken menü tuşuna basarsak alttaki menü ekrana gelir.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu ekrandan buketlere kanal ekleme kanal silme ve kanal taşıma işlemlerini yapabiliriz.3.İleri tuşundan sonra mavi renkli tuşa basarsak alttaki ekran görünür. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4.Bu ekranda iken menü tuşuna basarsak alttaki ekran görünür. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5.Evet buket oluşturma buket veya kanal silme ve kanal taşıma işlemlerini yapabiliriz.Exit tuşunu kulanıp Tüm menülerden çıkıp Televizyon izlerken.Herhangi bir kanal açıkken menü tuşuna basınca alttaki ekran görünür. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herhangi bir kanal açıkken mavi tuşa basarsak alttaki ekran görünür. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herhangi bir kanal açıkken yeşil renkli tuşa basarsak alttaki ekran görünür. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cihazı Benim gibi yeni alanlar için Genel bir bilgi olması amacı ile bu bilgileri veriyorum. Hiçbir forumda bu tür bir açıklama göremediğim için hazırladım. Bilmediğiniz veya emin olmadığınız herhangi bir işlem yapmayınız. Umarım Genel bir bilgi verebilmişimdir.Cihazınızı güle güle kullanınız. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
teşekkürler akrep ancak ben kanal listesi menüsünü açtığımda sizde görünenlerin yarısı bende yok sadece buket ekle transprtlar ve ebeveyn kontrol çıkıyor yanlış bi işlemmi yapıyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
slm arkadaşlar , yeni kanal nasıl ekleniyor ? birde zaman sornunu nasıl aşıyorsunuz saat yanlış . Bu Bilgiyi paylaşacak bir babayiğit aranıyor
) |
|
|
|
![]() |
| Tags: 800, anlatim, buket, buketleri, dreambox, duzenleme, kanal, kumandadan, nasil, olusturma, tasima, yapilirresimli |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 800, anlatim, buket, buketleri, dreambox, duzenleme, kanal, kumandadan, nasil, olusturma, tasima, yapilirresimli |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|