|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Selamlar,
Oldukça acemi bir DM 800HD kullanıcısıyım, sadece DM için değil bu tip tüm cihazlar için bilgim bir hayli az. Server kullanıyorum. Herkes biliyor durumu ama ben detaylı olarak anlatmak için birkez daha bahsetmek istedim: Modemden gelen ethernet kablo, cihazın arkasına takılı ve internet üzerinden gelen server bilgilerini bu yolla alıyorum. Ancak evde büyükler de yaşadığı için istediğim gibi seyretmek zor oluyor. Sormak istediği şu; ben DMyi alıp başka bir odaya götürsem ( kablosuz modem kullanıyorum ) burada kablosuz bir biçimde server bilgilerini alarak TV izlemem mümkün olur mu? Yoksa modemden ek bir kablo daha mı çekmek gerekecek. Cihazın menülerinde dolaştım ama kablosuz ağ ile ilgili bir bölüm göremedim. Yardımlarınızı rica ediyorum Saygılarımla, |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
prize takılan ETHERNET ADAPTÖRÜ diye ara elektrik hattından istediğin odaya götür...
yada accses point alıcaksın Konu ersin tarafından (14. January 2011 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
bu videodaki gibi kabloları yerine takıcan o kadar ayar felan yapmana gerek yok ben kulanmadım ama kullanaların dediklerinden biliyorum... herşeyi otomatik ayarlıyor...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
|
|