|
|||||||
| Dreambox Resimli Anlatimlar Dreambox Resimli Anlatimlar Dreambox Gnel paylaşim |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Bazı üyelerimizin hardiski olan veya olmayan dreamboxları ile bilgisayarlarının hardisklerine erişim sırasında proplem yaşaması nedeniyle bu anlatımı size sunuyorum.
Kısaca hardiski olan veya olmayan dreamboxlar için mount işlemi diyebiliriz. Bu işlem size bilgisayarınızın açık olması şartı ile belirlediğiniz klasördeki mp3,mpeg1,dat,ts uzantılı dosyalara ulaşıp görüntüleme imkanı sağlayacaktır. Resimleri takip edip uygulayınız sorun yaşamayacaksınız. Deneme amaçlı kullandığım bilgiler; Bilgisayarımın ip adres:192.168.1.2 Modem ip adresim: 192.168.1.1 Dreambox ip adresim: 192.168.1.15 İp nasıl bakılır:menü-kurulum-uzman kurulum-iletişim kurulumu kısmından. Gelelim resimlere: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu kadar kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
selamlar çok güzel anlatım emeğinize sağlık fakat dm 800 de mount etmek biraz daha farklı herhalde tüm ayarlarım okey olmasına rağmen dmden pcye bağlanamıyorum.pcdeki paylaşıma açtıgım dosyayı göremiyorum.bunu dmden pc hddsne kaydetmek için kullanıcam.imaj gemini 5.1 ayrıca ftp üzerinden dosya açmak gerekiyormu:! teşekkürler....
![]() |
|
|
|
![]() |
| Tags: bilgisayarinizin, dreambox, hardiskini, ile, kullanmaresimli |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bilgisayarinizin, dreambox, hardiskini, ile, kullanmaresimli |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|