|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumda bircok konuda bu gecmesine ragmen hic bir konuda da aciklama yapilmamis.800 ler icin bazi imagelerde kablosuz internet in kullanilabilecegi yazilmis.
Ben simdi sadece 800 ler icin degil her tur Drambox icin , aletinizi wireles olarak internet baglantiniza nasil dahil edeceginizi kisaca anlatmaya calisacagim. Oncelikle bu is icin resimde gozuken alete ihtiyaciniz var.Aletin adi Dreamwifi.Ingilterede 35 Pound karsiligi satiliyor.Ebay den aldim ben. Alet kendi driverleri ile birlikte geliyor , yani kutudan bu alet ile birlikte bir de cd cikacak. ![]() Dreamwifi nin setup cd si PC ye koyulacak ve normal install islemi yapilacak. ![]() Asagidaki resimde de goruldugu gibi aleti once PC yardimi ile birlikte kendi networkumuze sokuyor ve networkumuzde tanimliyoruz.Bu is icin de aleti hem routerimize hem de PC mize baglamamiz gerekli. ![]() Setup dad a gosterildigi gibi Dreamwifi yi kendi networkumuzde bulup manuel olarak seciyor ve gerekli passwordleri giriyoruz. ![]() Gerekli yerler doldurulduktan sonra Next ile geciyoruz ve Dreamwifi kendi wireless networkumuzde tanimlanmis oluyor. ![]() Local area Connectionsa gidip bu baglantimizi bulup control ediyoruz networke baglanmis ve verimli bir sekilde calsiyor olmasi onemli.Dreamwifi yi PC mizden ve Router den cikartiyoruz. ![]() En son olarak Dreamwifi yi Dreambox umuze baglama islemi kaliyor.Aletin bir elektirik,bir eternet ve bir de USB cikisi mevcut. Once Eternet kablomuzu yerine takiyoruz,Daha sonra Dreamwifi den gelen elektrik cikisini Dreambox a takiyoruz.Alete elektirigi USB yardimi ile de verebiliriz.(500 serisinde USB olmadigi icin konuda elektrik uzerinden anlattim, ben USB ile bagladim) ![]() Dreamwifi ev icerisinde 30 metre mesafeli verimli calisiyor.2.4 Ghz den frekans dagitiyor. Bu olay her tur Dreambox icin gecerlidir. emegi geçen arkadaşımıza teşekkürle |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
|
Alıntı:
500 serilerinde usb ile birlikte 2. bir elektrik cıkısıda mevcut değil sadece elektrık iile ilgili olarak adaptor girişi mevcut bu konuyu tam anlayamadım bu nedenden dolayı biraz daha acmanız mumkun mu? |
|
|
|
|