|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DM_800 USB'e BARRY ALLEN İLE İMG YÜKLEME FAQ
DM_800 USB'e BARRY ALLEN İLE İMG YÜKLEME FAQ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
@musti20 arkadaşım bendede dm 800 estar sim 3.0 gemini 510 imaj yüklü bu bary allen attım kurdum fakat usb bellek takılı cihaza ama ftp programı ile imajları mb klasörüne atarken yarıda kesiliyor gitmiyor cihaza sanki usb belleğe değilde cihazın flashına atıyor gibi hissettim sende durum nedir? yani bu bary allende usb belleğe görmek için bi menü yokmu ben meoboot kullanıyordum onda usb belleğe görüyordum ne kadar yer kaldıgını nekadarını kullandıgını görüyordum.bu bary allande yokmu böyle bir bölüm acaba!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
@danger35'in yaşadığı sorunun aynısı oluyor bende de. image'ı FTP ile atarken yarıda hata veriyor.
arkadaşlar meeboot ile barry allen'in farkı nedir peki? mesela danger35 hocam meeboot kullanıyormuş ve sorun yaşamıyormuş. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Arkadaşlar DM 800 HD klon cihazımda Gemini 5.1 yüklü.Barry Allen ile cihaza Open Pli ve Merlin Ex. imajları yükledim.Cihazı yeniden başlattığıda Barry Allen ve yüklediğim 2 imaj görünüyor.Ancak bu yüklü imajları seçme imkanım olmuyor.Yani kumanda imaj seçme fonksiyonunu yapmıyor.Nedendir acaba ,çözümü nedir ? Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|