|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
| |
|
|
|
| vBulletin MasterTR Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | osonmez05 (3. April 2012) |
|
|
#4 |
|
|
arkadaşlar 4 yıldır dreambox 500 s i kullanıyorum.geçen hafta panasonıc 46s20e plazma aldım. servis bağladı görüntü iyi değildi. altın uçlu scart almamı söyledi fakat o da çare olmadı. izmir bucada oturuyorum. bizim orda kablolu yayın uydunet vb şeyler yok. hd dreambox alsam bişey değişirmi? hd yayın yok ama böylede aldığım ürünün bi faydası yok. fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?şimdiden teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ok | |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Zaten kardeş sorumda forumda bu şekilde zaten.görüntü kalitesi gerçekten farkedecekmi normal yayınlardada?yada ne kadar farketcek.çünkü hd yayın yapan kanal sayısı çok fazla değil bildiğim kadarıyla.belkide soru şu olmalıydı? Hd dreambox sd yayın kalitesinide yükseltir mi?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
merabalar... dreambox 800 hd uydu cihazı satın aldım.. daha önce dm500 kullanıyordum.. bu kumandaya kesinlikle alışamadım.. uzman da değilim.. fakat açılırken biliyorum, gemini adlı bir program yüklü.. değerli arkadaşlar, bana eskisi gibi alıştığım dm500 kumanda özelliklerini nasıl yükleyeceğim konusunda lütfen yardımcı olun.. OK tuşuna basınca liste çıkmıyor.. sağ sol tuşuna basınca kanal değişmiyor.. yukarı aşağı tuşuna basınca liste geliyor.. herşey ters.. önceleri OK tuşuna basardım, ordan da mavi tuşa basınca buketler çıkardı... oradan da istediğim kanalı KANAL KAYDIRMA KİPİ deyince sıraya sokardım.. yok bunda yok.. lütfen acil yardım istiyorum. emeği geçen herkese çok teşekkürler. saygılar
|
|
|
|
![]() |
| Tags: dreambox800hd, pvr |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dreambox800hd, pvr |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|