|
|||||||
| DREAMBOX SETTING Dreambox Guncel Kanal listesi Enigma 1 Enigma 2 setting |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 6
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar enigma1 ile enigma 2 arasındaki fark nedir. Arıca cihaza yeni yükleme yapacağımızda 1mi yoksa 2 mi yükleyeceğiz. Cihazımızdaki setting 1 mi 2 mi bunu nreden nlarız. Acemiler için bunu detaylıca anlatabilirseniz memnun olurum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
1 ENİGMA nasil pcde işletim sistemi vs ire varsa dreambox cihazlardada bu sistem uygulanmaktadir enigma 1 şudur işletim sistemidir ve bu işletim sistemlerıne uygun plugınler vs ire editlenir yapilir verilir ve enigma 2 de ise herşey hazırdir plugınler vs ire aradki fark şudur enıgma birde forumlardan buldugun eklentıelrı elle eklıyon enıgma 2 de ise herşey mevcuttur umarım anlata bılmişimdir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
bu arada enigma 1 ve enigma 2 verilen kanall listelerinide kullana blır sınız enıgma 2 hd cihazlar içindir oke orneyın dreambox 500 hd yada 800 hd bunalrın ,işletım sısıtemlerı enıgma 2 dir enıgma 2 ye verilen kanallistesini enıgma 1olan işletım sısıtemınde kullana blırsınzı
|
|
|
|
| Servet Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | sizinti99 (19. April 2012) |
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Yanlış hatırlamıyorsam enigma2 yüklemek o kadar da kolay değil(Tabiki son versiyonlarda bu iş kolaylaştırılmış ise takip etmediğimden bu düşüncemde yanılıyor olabilirim.). Resimli anlatımları bile bana karışık geldiğinden vazgeçmiştim.
|
|
|
|
![]() |
| Tags: enigma1, enigma2, farki |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| enigma, enigma1, enigma2, farki |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|