|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Merhabalar 3 gün önce Dreambox ın DM800 PVR modelini aldım gecen gün web arayüzüne gire biliyordum fakat şimdi giremiyorum. Enigma2 kullanıcı adı ve şifre soruyor. root dreambox u denedim olmadı acil yardım lütfen şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Öyle görünüyorki, şifreniz değişmiş kullanıcı adı yani user zaten root tur şifreyi kabul etmiyor ve doğal olarak girmiyor en son hangi işlemleri yaptınız?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
HTTPS portunu açmıştım ve HTTPS portunu değiştirip modemimde açık olan bir porta yönlendirdim. dün akşam bir forumda okudum ve https portunu yapat düzelir diye bir cevap vermişler bende kapattım kaydettim ve makinayı kapatıp açtım ama banamısın demedi. hala şifre soruyor.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
tamda bu konuyu düşünüyordum üstad. DCC v2.9 programı kullanıyorum ve dreambox a bağlantı oluyor hatta ben işlemleri yapmadan önce FTP sunucusundan içindeki dosyaları yedekledim her hangi bir durumda tekrar atarım diye. Şuanda denedim bağlanıyor ftp sunucusuna. sorunsuz sadece web arayüzünde Enigma2 kullanıcı adı ve şifre sorusu geliyor... :S
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Başlat --> Çalıştır Çalıştıra Telnet dreamboxipnumarasını yazın enter a basın. User: root Pass: şifreyi girin giriş yaptınız şimdi konsola. Şu komutu verin. Bu komut şifre değiştirme komutudur. 2 Kere yeni şifreyi girip çıkın çalıştırdan Komut: passwd | |
|
|
|