|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
ayarlarını yaptım ve denemelerimde hanüz Tune failed problemi almadım. Aşağıda belirttiğim ayarları yaparak siz de dener ve sonucu bu mesajda bildirirseniz problem ile ilgili bir ilerleme sağlayabileceğimiz düşüncesindeyim.
Ayarların hepsini bir kere de yapıp sonra OK basıp çıkıyoruz. LNB1: TURKSAT 42.0E LNB2: HOTBIRD 13E LNB3: ASTRA1 KR 19.2E LNB4: EUTELSAT W3A 7E Yapilandirma Şekli ==== ==>> advanced Uydu ================>> TÜRKSAT 2A/3A 42° Voltaj Modu ===========>> Polarizasyon Ton Modu ============ >> OFF LNB ================ >> (YUKARIDAKİ SIRALAMAYA GÖRE YAPTIM) DiSEqC şekli ==========>> 1.1 Toneburst ============ >> Hicbiri Bagliolan DiSEqC Emri ===>> AA / AB / BA / BB (YUKARIDAKİ SIRALAMAYA GÖRE) Hizli DiSEqC ========== >> Hayır Sirayi Tekrarla ========= >> Evet Komut Dûzenlemek ===== >> uncommited, committed, toneburst Bagimsiz DiSEqC emri === >> LNB1 / LNB2 / LNB3 / LNB4 / LNB 5/ LNB6 /LNB7/LNB8 DiSEqC Tekrarlayici ===== >> 1 ilk 4uydu icin (1) 4.5.6.7.8 icin( 2 =yapin LOF =================>> Beynelminel LNB bunu deneyin bendenedim hem tuner hatasi gecti hemde 8 uyduda calisiyor. deneyin arkadaslara da cevap yazin Konu Servet tarafından (22. November 2010 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Tags: bende, deneyin, duzeldi, gidermenin, hatasi, yolu |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bende, deneyin, duzeldi, er, gidermenin, hatasi, yolu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|