|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
arkadaslar ben 2 gun once dreambox 800 hd pvr cıhaz satın aldım uzerınde kayacan guncel buketler yuklu yanı oyle yazıyor. sorun şu eultelsatw3 e geldgımde hıcbır kanalı acamıyorm kanal geçişi başarısız diyor tuner ayarları bası abcd seklınde ve dıseqc olarak bugun aldıgım goldmaster kullanıyorm aldıgım yer bunun uyumlu oldugunu soyledı. lutfen yardımcı olun yenı kullanıcıyım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
servet kardesım bır kaç gündür dreambox hakkında baya bı bılgı edındım sorun dıseqc den kaynaklanıyor dıye tahmın edıyordum cunku en uyumlusu goldmastermıs galıba benm dıseqcım nextmiş ben goldmaster olarak bılıyordum. neyse bugun sonunda buldum goldmaster rm 8 dıseqc aldım hemen gelıp taktım kurulum sıram su 1. sırada türksat 2. sırada hotbird 3. surada eutelsat w3 7e 4. sırada astra 19.2 e tuner ayarlarım ıse su sekılde
LNB 1 : YAPILANDIRMA TİPİ : GELİŞMİŞ UYDU: TÜRKSAT 42 E LNB:LNB 1 ONCELIK : OTOMATIK LOF:UNİVERSAL LNB VOLTAJ KİPİ:POLARİZASYON ARTTIRILMIŞ VOLTAŞ:HAYIR TON MODU : BANT DİSEqC TİPİ: 1.1 TONEBURST : YOK BAGLI DISEqC EMRİ: AA HIZLI DISEqC : HAYIR SIRALAMA TEKRARI : HAYIR EMİR SIRALAMASI : committed, uncommitted,toneburst BAĞISIZ DİSEqC TEKRARI : İNPUT 1 DİSEqC TEKRARI : YOK LNB 2 : YAPILANDIRMA TİPİ : GELİŞMİŞ UYDU: HOTBİRD 13E LNB:LNB 2 ONCELIK : OTOMATIK LOF:UNİVERSAL LNB VOLTAJ KİPİ:POLARİZASYON ARTTIRILMIŞ VOLTAŞ:HAYIR TON MODU : BANT DİSEqC TİPİ: 1.1 TONEBURST : YOK BAGLI DISEqC EMRİ: AB HIZLI DISEqC : HAYIR SIRALAMA TEKRARI : HAYIR EMİR SIRALAMASI : committed, uncommitted,toneburst BAĞISIZ DİSEqC TEKRARI : İNPUT 2 DİSEqC TEKRARI : YOK LNB 3 : YAPILANDIRMA TİPİ : GELİŞMİŞ UYDU: EUTELSATW3 7.0E LNB:LNB 3 ONCELIK : OTOMATIK LOF:UNİVERSAL LNB VOLTAJ KİPİ:POLARİZASYON ARTTIRILMIŞ VOLTAŞ:HAYIR TON MODU : BANT DİSEqC TİPİ: 1.1 TONEBURST : YOK BAGLI DISEqC EMRİ: BA HIZLI DISEqC : HAYIR SIRALAMA TEKRARI : HAYIR EMİR SIRALAMASI : committed, uncommitted,toneburst BAĞISIZ DİSEqC TEKRARI : İNPUT 3 DİSEqC TEKRARI : YOK LNB 4 : YAPILANDIRMA TİPİ : GELİŞMİŞ UYDU: ASTRA 19.2 E LNB:LNB 4 ONCELIK : OTOMATIK LOF:UNİVERSAL LNB VOLTAJ KİPİ:POLARİZASYON ARTTIRILMIŞ VOLTAŞ:HAYIR TON MODU : BANT DİSEqC TİPİ: 1.1 TONEBURST : YOK BAGLI DISEqC EMRİ: BB HIZLI DISEqC : HAYIR SIRALAMA TEKRARI : HAYIR EMİR SIRALAMASI : committed, uncommitted,toneburst BAĞISIZ DİSEqC TEKRARI : İNPUT 4 DİSEqC TEKRARI : YOK bir yanlıslık varsa yardımcı olursan sevınırım, eutelsatta ve astrada hıcbır kanalı ızleyemıyorum ayrıca eutelsattan turksata gectıgmde dreambox cıhazın arkasına gıren uydu kablosunu cıkartıp takmam gerekıyor yoksa kanal geçısı basarısız dıyor cevabını beklıyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Turksat 1C/2A (42.0E) DiSEqC AA Port A
HotBird 6/7A/8 (13.0E) DiSEqC AB Port B Eutelsat W3A (7.0E) DiSEqC BA Port C Başka bir uydu DiSEqC BB Port D ayarlarınızı bu şekilde yapın tabiki dayzek baglantılarınızda yukardaki gibi olsun hafızaya alın makınanın fişini çekip geri takın işlem tamam olması gerek.. 2.yöntem menü Kurulum servis arama uydu yapılandırma standart dışı kullanıcı tarafından tanımlanmış yapılandırma seçtikten sonra ilk uydu karşısında LNB Altında 0 yazar ok deyin sonraki sayfa seçin DiseqC kipi : karşısındaki Version 1.0 , 1.1 olarak değiştirin 6 tuşuna basarak sıralama tekrarına işaret koyduktan sonra hafızaya alarak çıkın sırasıyla bunu tüm uydulara yaptıktan sonra hafızaya alıp çıkın umarım sorununuz çözülmüştür 3.yöntem Çözüm bu arıza genellikle anten dayzek lnb Kablo dörtlüsünden başımıza gelmekte bu makinalar çoklu anten kullanıminda dayzek seçmektedir dream'ler ve muadili cihazlar için röleli diseqc jagor, technisat,starsat ve goldmaster dayzeklerde olumlu sonuç vermiştir… |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
dedıklerını harfıyen yaptım kardesım ama gene sonuc husran hersey aynı. 2 yontem de soyledıgın gıbı standart kullanıcı tarafından tanımlanmıs dıye bırsey yok. ayrıca acılısta engima 2, dreamelite 1.33 d v3 sim 2.01 yazıyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burda resimli analtim var [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
![]() |
| Tags: eultelsatw3, sorun, yardim |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| eultelsatw3, sorun, yardim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|