Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Fenerbahçe

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 11. June 2010   #1
halim
Banned
halim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 35
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : halim has much to be proud ofhalim has much to be proud ofhalim has much to be proud ofhalim has much to be proud ofhalim has much to be proud ofhalim has much to be proud ofhalim has much to be proud ofhalim has much to be proud of
Standart fb stoch a sahip çıktı

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Cihan Kamer, renklerine bağladıkları Slovak Miroslav Stoch'un çok değerli bir futbolcu olduğunu söyledi. Kamer, yeni transferlerle ilgili çalışmalarını da açıkladı.
Cihan Kamer, FBTV'ye yaptığı açıklamada, birçok Avrupa kulübünün peşinde olmasına rağmen, Stoch'un Fenerbahçe'yi tercih ettiğini belirterek, ''Öncelikle yönetim kurulumuza, kulübümüze böyle değerli bir oyuncuyu kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Stoch'un teknik özellikleri ile ilgili bir şey söylemek bana düşmez ama çok değerli bir oyuncu. Fenerbahçe'nin geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz. Birkaç pozisyonda daha oyuncu arayışlarımız var, görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah bununla ilgili taraftarlarımızı sevindireceğimizi düşünüyoruz'' diye konuştu.

Geçen sezon yaşadıkları üzüntüyü bir daha yaşamamak için tüm gayretleriyle takımlarını geliştirmeye çalıştıklarını anlatan Kamer, şunları kaydetti:

''Seneye sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da iyi olacak bir kadroya ulaşmak için uğraşıyoruz. Geçtiğimiz dönem içerisinde, Santos ve Baroni'yi getirdiğimiz dönemde de birçok kulüp bunları istiyordu. Ancak gerek geçmiş dönemlerde Fenerbahçe'de oynayan Roberto Carlos ve Anelka gibi oyuncuların kulübe kazandırdığı değer, gerekse kulüp yapısıyla Fenerbahçe'yi tercih ettiler. Asıl önemlisi Avrupa'da birçok kulübün istediği bir ortamda Stoch'un bizi tercih etmesi. Ben kısa yöneticilik tecrübemde, oyuncuların her zaman Fenerbahçe'yi tercih ettiklerini gördüm. Büyüklük, güven ve finansal açıdan hassasiyetimiz de bunda önemli bir pay sahibi. Ayrıca taraftarımız da önemli. Stoch da Fenerbahçe'yi bizimle yaptığı maçlardan tanıyordu. Fenerbahçe taraftarını ve bunu da değerlendirdi. Özellikle Fenerbahçe'yi istediğini, görüşmelerimizde beyan etti.''

AA
halim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
çikti, fb, sahip, stoch
Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 11:22.