Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Fenerbahçe

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 30. August 2011   #1
burcinali
VIP Üye
burcinali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 787
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : burcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud of
Standart Fenerbahçe’den gitmeyeceğim

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Gökhan Gönül, sarı-lacivertli takımdan ayrılmayacağını söyledi.

Medyada yer alan, milli takım kampında futbolcu arkadaşlarına ''Fenerbahçe'de kalmak istiyorum ama yönetim beni satacak'' şeklinde sözler sarf ettiğine dair haberlerle ilgili kendisine ait web sitesinde açıklama yapan Gökhan Gönül, bu ifadelerin kendisine ait olmadığını kaydetti.Hak etmedikleri halde sarı-lacivertli camiaya yaşatılan zor günleri, takım arkadaşları, teknik heyet ve yöneticilerle taraftarın da desteğiyle örnek bir dayanışma duygusu içinde en az zararla atlatmaya çalıştıklarını kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, şu ifadeleri kullandı:
''Ben Gökhan Gönül olarak hiçbir yere gitmediğimi bir kez daha buradan duyurmak istiyorum. Bu dönemde bazı Avrupa kulüplerinden gelen bir takım teklifler söz konusudur. Ancak yapılan teklifler, menfaatleri karşılamadığı için değerlendirilmemiştir. Taraftarımızın yönetimimiz tarafından resmi bir açıklama yapılmadıkça bu tarz iddialara itibar etmemelerini rica ediyorum.''
burcinali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: ,

Bookmarks

Etiketler
fenerbahã§e’den, fenerbahceand#8217den, gitmeyecegim, gitmeyeceäŸim
Seçenekler
Stil

Forum Jump