Fenerbahçe bizden korksun
Fenerbahçe bizden korksun
Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez CSKA Sofya maçının ardından çarpıcı sözler sarfetti
İbrahim Üzülmez "Fizik olarak iyi mücadele ettik, gol pozisyonları bulduk ancak değerlendiremedik. Rakibin fizik gücü iyi bir takım olduğunu da biliyorduk. Erken gol bulsak daha kolay olurdu. Genel olarak iyiydik, istekli ve arzuluyduk. İstediğimiz oyunu sergiledik ama eksik olan tel şey goldü. Hedeflerimiz var ve bu doğrultuda en iyi şekilde çalışıyoruz. Umarım bundan sonra da sürer ve camiamıza istediği başarıları yaşatırız" dedi.
Ardından Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalar yapan başarılı futbolcu şunları söyledi;
"Zor bir deplasman.. Derbi maçların sonuçları belli olmuyor.. Bazen favori denilen takımlar kötü sonuçlar da alıyor. Ancak iyi bir takımız ve Kadıköy'de bunu göstermek istiyoruz. Fenerbahçe'den daha iyi olduğumuza inanıyorum. Bunu da göstereceğiz. İstek ve arzumuzu sahaya yansıttığımız sürece, istediğimiz olanı da alacağımızı düşünüyorum".
Bu arada sakatlığı hakkında konuşan Üzülmez; "Ayağımda ufak bir kanama var. Korner çizgisinde bir darbe aldım. Daha iyi olacağımı ve Fenerbahçe maçına kadar yetişeceğimi düşünüyorum" dedi.
|