|
|||||||
| KULÜPLER Fenerbahce & Galatasaray & Beşiktaş & Trabzonspor |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Konular: 124
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenerbahçe Geyikleri
1-Sazan yaz, 1907 ye gönder, konfeti atıp sahaya insinler 2-En azından mevcut duruma yabancı değiller. Sadece uzatma 12 dakika daha azdı o kadar. 3-Kardeşim hala seviniyorsan uyarayım istedim, şampiyon olamadınız. 4-Maçtan sonra sahaya atlayıp sevinen taraftardır. İkincilik de başarı tabi. 5-Şu anda stadı yakıyorlar. Koltukları söküp ateşe verdiler. Sahaya da girmişlerdi, şükür ki şampiyon olduklarını sanıyorlardı da futbolculara dalmadılar. 6-Kadıköy’de hıdrellezi kutlamaktadırlar. 7-Yemin ediyorum son haftada şampiyonluk kaybetmekten ruh sağlığı bozuldu bunların. 8-Demek ki neymiş? Son düdük çalmadan caddeler süslenmezmiş. 9-Şu an itibari ile kolonya yardımıyla Kadıköy’ün çimenleri üzerinde ayıltılmaya çalışılan kitle. Kameranın gösterdiği kadarı ile en azından bir 15-20 tanesini sayabildim. 10-Olmayan şampiyonluğa sevinerek artık cidden dünyaca tanınmış bir takımın taraftarları oldular. 11-Playstation’ı kapatın.. Hadi yataklarınıza 12-F.Bahçe’yi Rekorlar Kitabı’na sokacak olan olay 13-Adamlar boşuna mı hazırlık yaptı? Bırakın 2 dakika sevinsinler. 14-Bolu Tüneli’nde telefonlarına ulaşılamayan bir grup Fenerli taraftar halen şampiyonluk kutlaması yapmakta... 15-Fenerbahçeli futbolcular stattan çıkmak için Bilica’nın tünel kazmasını bekliyorlarmış. 16-Atkı 19,95 TL, forma 89 TL, maç bileti 100 TL, Fener’in ŞAKAdan şampiyonluk sevinci paha biçilemez... 17-‘Fenerbahçe Şampiyon’ anonsuyla sahaya inip sevinen taraftarlardan jet yalanlama: “Bilica’nın eştiği çukura bakıyorduk.” 18-Bolu tünelinde şampiyonluğu kutlayan Fenerbahçeli taraftarlara ulaşılamadığı öğrenildi. 19-Yediği küfürü, yiyeceği dayağı geçtim eğer adam fanatik Fenerli'yse, Fenerbahçe'nin belkide gol olabilecek bir pozisyonunu yedi. Kim olduğu ortaya çıkmasa bile, yeterince vicdan azabı çekecektir. 20-Ne şampiyonluk sevincidir ne de kupa sevinci. Başka bir sevinçtir işte, adı konulamaz. 21-O kadar hazırlık yaptık boşa gitmesin diyen, israfı sevmeyen taraftardır. 22-Maçı izleyen milyonların Fenerbahçe'ye gülmesine sebep olmuştur, sağolsun, varolsun. 23-Bunun altından Fenerbahçe taraftarı olmayan biri çıkarsa yeminle müzeye kaldırmak gerek, helal olsun derim. 24-Vicdan azabından sadece bu gece değil her gece uykuları kaçacak olan, 7 sülalesine kadar kulakları çınlatılmış bahtsız kişi. 25-Hangi akla hizmet bu anonsu yaptı bilmiyorum ama iyi ki de yaptı, 2-3 dakikalığına da olsa sevindi garibanlar, sonuçta hiç sevinememekten iyidir. Umarım FB yönetimi yaptığı bu hatadan hemen döner ve bu adamı tekrar işe alır. alıntı |
|
|
|
![]() |
| Tags: fenerbahce, geyikleri |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fenerbahce, geyikleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|