Geri git   Dreambox > DREAMBOX > DREAMBOX GENEL

DREAMBOX GENEL Dreambox Resimli Anlatımlar, Açıklamalar ,Yardım

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 22. May 2010   #1
vBulletin MasterTR

DMDESTEK Seo Hizmeti | vBulletin # Coder,Designer,Site İçi SEO ve Google İnfo Güncelletme ! www.vbulletinworld.com

vBulletin MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 689
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : vBulletin MasterTR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
vBulletin MasterTR - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Flash - 3G USB modem ile Bilgisayar üzerinden Dreamboxa internet bağlama.

Yaptığım işlem için normalinde 3G sağlayıcıları cihaz satmakta ama eski USB modem mantığıyla işi çözmüş bulunmaktayım.

1-Önce Dreambox ile bilgisayar arasına CAT5 kablo ile Crossover bağlantısı ile kablo çekin ve ucları bağlayın. Aşağıda Crossover bağlantı şeması vardır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2-Ağ Bağlantılarımı tıklayın ve aşağıdaki resimlerin sırasıyla işlemleri gerçekleştirin.

Dreambox ta Uzman kurulumda ip ayarları DHCP'te de kalsın.

Hepsi bu kadar %100 çalışıyor Kolay gelsin

Diğer forumlarda yoktur ve alıntı değildir....
vBulletin MasterTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20. October 2010   #2
BLaCKWiNTeR
Yeni Üye
BLaCKWiNTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 0
Kıdemi : BLaCKWiNTeR has much to be proud ofBLaCKWiNTeR has much to be proud ofBLaCKWiNTeR has much to be proud ofBLaCKWiNTeR has much to be proud ofBLaCKWiNTeR has much to be proud ofBLaCKWiNTeR has much to be proud ofBLaCKWiNTeR has much to be proud ofBLaCKWiNTeR has much to be proud of

Emeğine sağlık gerçekten çok teşekkür ederim. Dün birtane air 4420-3g modem aldım. Denemesini bu akşam yapacağım. Umarım olumlu sonuç alırım. Şimdiye kadar vınn ı loptopa takıp cross kablo kullanarak dreambox ımı sorunsuz izliyordum ama her defasında laptop u açıp kapamaktan bıkkınlık gelmişti. Umarım şimdi bu sorunu böyle halledebilirim.
BLaCKWiNTeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23. January 2011   #3
asyagulu
Yeni Üye
asyagulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : asyagulu has much to be proud ofasyagulu has much to be proud ofasyagulu has much to be proud ofasyagulu has much to be proud ofasyagulu has much to be proud ofasyagulu has much to be proud ofasyagulu has much to be proud ofasyagulu has much to be proud of

yahu bunun win 7 icin olanı yok mu? bir turlu beceremedim. biri lutfen yardımcı olabilirmi
asyagulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 4. February 2011   #4
se12mi
Yeni Üye
se12mi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : se12mi has much to be proud ofse12mi has much to be proud ofse12mi has much to be proud ofse12mi has much to be proud ofse12mi has much to be proud ofse12mi has much to be proud ofse12mi has much to be proud ofse12mi has much to be proud of

arkadaşlar aztec hw 550 3g (4 port) ve ttnet mobil modemle (avea jet, vınn, vodem) uydu alıcıya internet verebilirmiyiz. uydu alıcı sanırım sabit IP istiyor. bu 3g uyumlu modem bunu sağlar mı?
se12mi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 5. March 2011   #5
sonmez51
Yeni Üye
sonmez51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : sonmez51 has much to be proud ofsonmez51 has much to be proud ofsonmez51 has much to be proud ofsonmez51 has much to be proud ofsonmez51 has much to be proud ofsonmez51 has much to be proud ofsonmez51 has much to be proud ofsonmez51 has much to be proud of

meraklı1 arkadaşım, dediklerinin aynısını yaptım, ama dreambox'ım şifreleri açmıyor, işletim sistemim xp virüs programını durduruyorum, güvenlik duvarını kaldırıyorum, yassak var onu durduruyorum, yani engelleyebilecek herşeyi kapatıyorum, resetliyorum vs. bütün seçenekleri 2 gündür deniyorum ama olmuyor lütfen yardım.
sonmez51 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26. September 2011   #6
AZG21
Yeni Üye
AZG21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : AZG21 has much to be proud ofAZG21 has much to be proud ofAZG21 has much to be proud ofAZG21 has much to be proud ofAZG21 has much to be proud ofAZG21 has much to be proud ofAZG21 has much to be proud ofAZG21 has much to be proud of

konu verilmiş ama geri destek verilmemiş
AZG21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 3. October 2011   #7
banazli35
Üye
banazli35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1
Tecrübe Puanı: 12
Kıdemi : banazli35 has much to be proud ofbanazli35 has much to be proud ofbanazli35 has much to be proud ofbanazli35 has much to be proud ofbanazli35 has much to be proud ofbanazli35 has much to be proud ofbanazli35 has much to be proud ofbanazli35 has much to be proud of

Alıntı:
vBulletin MasterTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaptığım işlem için normalinde 3G sağlayıcıları cihaz satmakta ama eski USB modem mantığıyla işi çözmüş bulunmaktayım.

1-Önce Dreambox ile bilgisayar arasına CAT5 kablo ile Crossover bağlantısı ile kablo çekin ve ucları bağlayın. Aşağıda Crossover bağlantı şeması vardır.

2-Ağ Bağlantılarımı tıklayın ve aşağıdaki resimlerin sırasıyla işlemleri gerçekleştirin.

Dreambox ta Uzman kurulumda ip ayarları DHCP'te de kalsın.

Hepsi bu kadar %100 çalışıyor Kolay gelsin

Diğer forumlarda yoktur ve alıntı değildir....

Meraklı merhabalar;
Şu işi wın7 ile Vodafone Vodem için nasıl yapılacağını bir anlatırmısın ne yaptım olmadı. Vodem aldık ama kullanamıyorum server boşuna evde duruyor bi yardımcı olurmusun ne yaparsam yapayım vodem cross ile bağlı olan ağı görmüyor,dream de eternet ışığı yanıyor pc sınırlı bağlantı diyor veya geçerli ip verilmedi diyor 169. ... ile başlayan bir ip veriyor ne yapabilirim. benim bu bölgede bırak ağ bağlantısı yapacak ustayı doğru dürüst bilgisayar tamircisi bile yok hdd leri değiştirmek istedim hadi dedim bi sorun olur usta yapsın pc gitti gelmez üç gün sonra bi öğrendim bizim pc formatı yemiş bi sürü torrent den inenler gitti. kısacası bu şekilde uzaktan yardım alabilirim ancak bana olan yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

Recevier: DM500S
Pli-turko v15 img
PC: Win7 ultımate
banazli35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30. October 2011   #8
maxuma
Yeni Üye
maxuma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemi : maxuma has much to be proud ofmaxuma has much to be proud ofmaxuma has much to be proud ofmaxuma has much to be proud ofmaxuma has much to be proud ofmaxuma has much to be proud ofmaxuma has much to be proud ofmaxuma has much to be proud of

bu yöntemi 1 sene önce xp sistemde e160e vodafone modem ile 96kbps hız ile dreamboxta uzun süre sorunsuz izledim.fakat win7 de epey ugraşmama ragmen çalıştıramadım.bugünde aynı yöntem ile dsmartı bağlayayım dedim ama caps lar silnmiş
maxuma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , , , , , , , ,

Bookmarks

Etiketler
3g, baglama, bilgisayar, dreamboxa, flash, ile, internet, modem, usb, uzerinden

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 12:34.