|
|||||||
| Forum Hakkında Yapılan Değişiklikler | Yenilikler Yönetim tarafından yapılan değişiklikler |
| Anketimiz: Forum Acık Kalsin Yada Kapansin..! | |||
| Açık Kalsın |
|
51 | 98,08% |
| Kapansın |
|
1 | 1,92% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 52. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum Hakkindaki Onemli ankete katilmaniz ve anket sonucuna gore hareket edilicektir
Forum acik kalsinmi kalmasinmi bu anket benim için cok onemli daha dogrusu yonetim içinde cok onemlidir |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
üstadım zorluklarını biliyorum bizlerinde başında hep cepten harca dur
ama genede dayanmaya calış çünkü abin seni seviyor ve hep aramızda görmak istiyor, başarılar. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle açık kalması lazım servet abi, bunca sıkıntıları çekip forumu bu hale getirmişsin. Tam forum yoluna girmişken bence kapatman doğru olmaz, ama sen tabiki daha iyisini bilirsin abi, benim fikrim açık kalsın.. Saygılar....
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
slm arkadşlar hepinız güzel söyliyorsunuz ama fazla online kulanıci yoktur servet arkadaşımı boşu boşuna host parası veriyor eyer servet ustamızaın bir çıkarı yoksa açık kalmasında bir yararı yoktur bence ..?
|
|
|
|
![]() |
| Tags: anket, forum, hakkindaki, onemli |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anket, forum, hakkindaki, onemli |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|