|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 aydır dreambox dm800 pvr clone kullanıyorum ve bugün ilkkez yeni image atıcam ama bouquet yedeklemek istiyorum bunu FTP ile yapabilirmiyim ? Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
bu işlemi bitirdim yanlız bu sefer yanlış birşey yaptım galiba :S image attım fakat şuan cihaz açılmıyor eski image yi buldum onu atıcam da yüklediğim yanlış image yi kaldırmam lazım bana bir yardım edebilirsen çok minnettar kalırım. forumlarda arattırdım dreamup la erase yap olur diyorlar fakat bu erase işlemi dm500 ler için bana bunu dm800 hd için gerekli yazılımı lazım yardımlarınızı bekliyoru. teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buyrun bunu yukleyinn [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
üstad en azından USB disk ile nasıl backup atıcam bunun için gerekli dosyaları verirsen ben tekrar deniyeyim en azından eski backup u atayım sabahtan beri uğraşıyorum bir çok foruma girdim ama bana bir tek buradan fayda var gibi görünüyor . ilgin için teşekkürler. iyi çalışmalar.
|
|
|
|
![]() |
| Tags: bouquet yedekleme |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bouquet, ftp, ile, yardim, yedekleme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|