|
|||||||
| Galatasaray Galatasaray haberler spor kulubu |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Galatasaray ile Bursaspor, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 83. kez karşı karşıya gelecek.
Galatasaray, 1967-1968 sezonunda Birinci Lig'e yükselen Bursaspor ile yaptığı karşılaşmalardan 43'ünü galibiyetle kapatırken, rakibine 18 kez yenildi. İki takım arasındaki 21 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, 82 maçta rakip filelere toplam 138 gol atarken, Bursa ekibi 66 golle karşılık verebildi. İki takım arasında geçen sezon yapılan lig maçlarında Bursaspor evinde 1-0 kazanırken, İstanbul'daki karşılaşma 0-0 bitti. Galatasaray, sahasında yaptığı lig maçlarında Bursaspor'a 18 yılı aşkın süredir yenilmiyor. Galatasaray, Bursaspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda sahasında rakibini 6-0 yenerek aldı. (Anadolu Ajansı) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
ben bir gs´li olarak bursa alsin diyorum (ihtimal yüksek zaaten) niye mi cok basit son kullanma tarihi gecmis Ayhan Akman akli hep hille de olan Baris Özbek ve var gücünle oynayan ama teknigi cok kisitli Mustafa Sarp yani kisacasi ortasahasi olmayan bir takimi tahtalispor kulübü bile yenemezse bile zorlar o yüzden yenilsin yoksa baska türlü degisim olmayacak gs ortasaha daki oyoncularini komple degistirmesi gerekiyor birde Adnan Sezgin denen o varlikdan kurtulmasi lazim
cüzüm bu baska yolu yok bence |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Alıntı:
Bençe'de Bir Galatasaraylı Olarak Değişim Şart Diyorum. |
|